antonina.detector.media
ДУСЯ
15.08.2013 09:00
Креативный продюсер «Битвы хоров» Владимир Завадюк внезапно ушел из проекта
Креативный продюсер  «Битвы хоров» Владимир Завадюк внезапно ушел из проекта
Интересные новости: проект «Битва хоров» еще не стартовал, а его креативный продюсер Владимир Завадюк,  с которым я имела обстоятельную беседу о шоу, покинул проект, причем причины такого решения, как всегда, читаются только между строк: «THE END

Интересные новости: «Битва хоров» еще не стартовала, а ее креативный продюсер Владимир Завадюк, с которым я имела обстоятельную беседу о шоу, покинул проект, причем причины такого решения, как всегда, читаются только между строк:

«THE END! Друзі, так сталося, що на даному етапі я припиняю займатися співочим проектом "Битва хорів"... Вірю, що все, що не стається, стається на краще! За 8 місяців проект став рідним величезній кількості людей, я вклав в нього душу. Мені вдалося зібрати чудову команду професіоналів, які, впевнений, зроблять усе від себе можливе, аби шоу вдалося і тривало за будь-яких умов... Колеги, дякую, що повірили в мене, дякую, що підтримуєте останні кілька днів своїми дзвінками та смс. Ви - моя родина, і ніхто цього не змінить! Що ж, кастинги проведені, структура зібрана, технологія відпрацьована, репертуар затверджений, сцена намальована. А, головне, герої знайдені. Повірте, в нас чудові герої з унікальними, зворушливими історіями. Думаю, що Україна їх обов'язково полюбить. Адже їх люблю я, і любить кожен член сценарно-режисерської групи "Битви хорів". Дякую усім, хто був поруч весь цей час, хто працював над проектом, я з вами! На цьому крапка... Час в нову дорогу!» - написал Завадюк в своем Фейсбуке.

Ну что же. Шоу, как говорится, маст гоу он, а о причинах ухода обязуюсь расспросить Завадюка подробнее на днях. Но, судя по его предыдущему посту в Фейсбуке - "Коли тобі здається, що крила відірвали, все тільки починається...", - история была драматичная.

Дуся

Фото: Максим Лисовой

antonina.detector.media