antonina.detector.media
Олексій Мазур
15.08.2013 19:00
Телевізійний трансфер року! Виставлений з "Профутболу" на "2+2" Віктор Леоненко перейшов до "Великого футболу" Олександра Денисова
Віктор Леоненко власним прикладом підтвердив правоту своїх слів про «Шахтар» Ріната Ахметова, що "Він може все купити... домовитися".

Віктор Леоненко власним прикладом підтвердив правоту своїх слів про «Шахтар» Ріната Ахметова, що "Він може все купити...  домовитися". 18 серпня колишній експерт програми "Профутбол" і бувший "динамівець" Віктор Леоненко дебютує в програмі «Великий футбол» з Олександром Денисовим на каналах «Україна» та «Футбол».

Як відомо, в програмі «Профутбол», яка йшла в ефірі 14 липня на "2+2", відповідаючи на запитання ведучого Ігоря Циганика, чому Віктор Леоненко вважає донецький «Шахтар» Ріната Ахметова достроковим переможцем чемпіонату України з футболу, який щойно стартував, експерт відповів: «Він може просто все купити, от і все ... домовитися».

Наступного дня, за інформацією негайно відстороненого від ефіру експерта, висловлювання якого було розцінено редакцією упередженим й неприпустимим, йому зателефонував Рінат Ахметов і сказав, що в Донецьку на нього зла не тримають:

«Ми дуже тепло поговорили. Як кажуть, розійшлися друзями. Він мене підтримав, каже: «У Донецьку ніхто зла на тебе не тримає. Ти завжди правду кажеш. Ніяких непорозумінь між нами не залишилося», - повідав Леоненко.

І от новина у підтвердження правдивості всього сказаного опальним експертом: 18 серпня Віктор Леоненко дебютує в програмі «Великий футбол» на каналах «Україна» й «Футбол». Про це повідомила "Детектор медіа" з посиланням на прес-службу «Футболу».

Віктор Леоненко стане постійним учасником авторського проекту Олександра Денисова, а також братиме участь в аналітичних проектах власного виробництва телеканалу.

«Дуже радий приєднатися до команди каналу «Футбол». Впевнений, що співпраця виявиться плідною та цікавою для глядачів», - прокоментував свій перехід Віктор Леоненко.

Отже, колишній «динамівець» виявився абсолютно правим. «Донецькі» справді можуть про все домовитися. Зі всіма. В тому числі й з самим Леоненком.

Для повного комплекту не вистачає лише купівлі «Шахтарем» інших «динамівців», зокрема Хачеріді. І не лише його одного. А щодо футбольних арбітрів, то тут, вочевидь, всі питання теж вирішені й врегульовані. Так би мовити, самі собою і давно. А головне - надійно й надовго. Але знову таки, як зазначив сам Леоненко ще в "Профутболі" на "2+2" - все це "недоказуємо". От і "всьо".

antonina.detector.media