antonina.detector.media
Олексій Мазур
11.09.2013 16:24
Під час матчу Україна-Англія коментатори "Інтера" тричі згадали Януковича й жодним словом не обмовилися про інших трьох президентів, що складали йому компанію
Віктор Федорич всіх затьмарив.

Вчора, під час трансляції по "Інтеру" двобою національних збірних України та Англії моя увага була прикута до перебігу подій на полі.  Але як мені здалося, коли камера показувала Януковича, коментатори неодмінно акцентували на його присутності.worthy Cказати ж, що у VIP-ложі сидять всі чотири українських президенти якось забували. Ніби нікого більше не помічали. Хоча, як вже зазначив, був весь у грі, а тому міг і пропустити щось з навколофутбольного, то поправте, якщо не правий.

Football

А ще коментатори удостоїли Януковича званням затятого футбольного вболівальника, який намагається не пропускати відповідальні матчі. Що ж тоді казати про Кравчука, який постійно відвідує не лише міжнародні зустрічі, а й поєдинки чемпіонату України за участі київського "Динамо", коли ті проходять в столиці? Але про це, знов-таки, ані слова. Всіх затьмарив своєю персоною Віктор Федоричworthy, який в репліках коментаторів був чи не дванадцятим гравцем у складі української збірної.

Гарант прилип до крісла, як до легендарного сантехнічного приладу в своїй резиденції у Межигір'ї. "Знайома мелодія... Десь я її вже чув... А! Та це ж гімн, бляха-муха! Що... знову вставати?"

Коли у VIP-ложі з'явився Добкін, інші віпи чомусь почали затуляти носи. Може збіг, а може й справді "щось таке" від харківського губернатора відчули

"Пацани, вгадайте, в якому кулаці в мене гудзик!"

Звичайно, на футбол прийшов президент Віктор Янукович

"А от і ні - у лівому!"

sps

antonina.detector.media