antonina.detector.media
Олексій Мазур
26.11.2013 16:25
Про журналістів-сраколизів. Навіяно Євромайданом
Національна Спілка журналістів України спільно з Незалежною медіа-профспілкою відкрила прес-центр для всіх журналістів, які працюють на євромайдані, -повідомила "Телекритика": "У приміщенні НСЖУ (вул. Хрещатик, 27А) за пред'яв

Національна Спілка журналістів України спільно з Незалежною медіа-профспілкою відкрила прес-центр для всіх журналістів, які працюють на євромайдані, - повідомила "Детектор медіа":

"У приміщенні НСЖУ (вул. Хрещатик, 27А) за пред'явленням будь-якого журналістського посвідчення працівники ЗМІ можуть скористатися можливістю попрацювати, підзарядити телефон чи іншу техніку, отримати доступ до інтернету, зігрітися чаєм чи кавою та поспілкуватися з колегами.

На думку організаторів прес-центру, особливо корисною ця ініціатива може бути для представників регіональних медіа та журналістів з інших країн".

Так от нехай в НСЖУ, з якої я вийшов, краще розкажуть, чому на дніпропетровському ЄвроМайдані не було жодного місцевого телеканалу! Та й з керівництва обласної Спілки - нікого! Що, Вілкул не велів? Ніззя?!

До слова, на недільному мітингу були присутні тележурналісти. Деякі навіть єврострічки на себе почепляли. Але чому ж без камер? Де знімальні групи? Хіба це - не проблема? А НСЖУ не хоче поцікавитися, чому це так? На тих телеканалах в основному - ваші члени!

Придивіться, на що взагалі перетворилася обласна Спілка і які бандюковичі її очолюють! Але питання не лише до керівництва, а й до пересічного членства, яке в перважній своїй більшості комфортно почувається в ролі запопадливої прес-обслуги антиукраїнського режиму кримінальної тиранії.

Позасовували язики в рецидивістську дупу головного гопника країни й так присмокталися, що не відірвеш! Таких журналістами називати не можна. Які ж це, в сраку, журналісти? Для них існує інше, куди підходящє визначення - журналИзи!

P.S. До речі, кому цікво:

Міліція залишила дніпропетровський Євромайдан якраз перед нападом "тітушок"

antonina.detector.media