antonina.detector.media
Олексій Мазур
27.11.2013 13:18
Як я Анатолія Тимощука до Голлівуду відрядив
До Квентіна Тарнтіно і Уми Турман.

Сайт вигаданих новин "Репортажист" розмістив мій фейк про захисника національної збірної:

Анатолій Тимощук зіграє фронтмена групи Нірвана у кіно

Анатолій Тимощук

Український футболіст Анатолій Тимощук виконає головну роль у біографічній стрічці, присвяченій лідеру гурту «Нірвана» Курту Кобейну.

Така пропозиція надійшла до українського футболіста з Голівуду через вражаючу схожість зі знаменитим музикантом, який працював в жанрі альтернативного року.



Авторство ідеї належить всесвітньо відомому кінорежисеру, актору й сценаристу Квентіну Тарантіно, який продюсуватиме картину. Партнеркою Тимощука по знімальному майданчику стане тарантінівська муза Ума Турман, яка гратиме дружину Кобейна - скандальну співачку Кортні Лав.

Тарантіно висловив впевненість, що відсутність акторського досвіду українського футболіста лише сприятиме розкриттю образу самобутнього виконавця. Американський режисер і раніше залучав у свої фільми непрофесійних акторів.

Сам Анатолій, чия славна футбольна кар'єра добігає кінця, залюбки погодився на запропоновану роль, позаяк свого часу слухав «Нірвану» і вважає цікавим спробувати себе в новій якості.

Зйомки стартують за кілька місяців. Вихід картини у прокат запланований на кінець 2014-го. Реліз стрічки присвятять 20 річниці загадкової смерті Курта Кобейна.

Яким побачив життя і трагічну загибель музиканта творець «Кримінального чтива», покаже нова стрічка, але вже зараз можна бути впевненим, що байдужим вона не залишить нікого.

Олекса Нірваненко, спеціально для сайту Репортажист.
Репортажист - новий погляд на новини *

antonina.detector.media