antonina.detector.media
Олексій Мазур
05.12.2013 11:35
Тетяна Даниленко – улюблена телеведуча Степана Гавриша. Чи це тільки здається?
В очах Даниленко читалося: «Ну як я?», а в захопливому погляді Гавриша: «О, супер!»

Вперше прояви підвищеної уваги з боку відомого політика й правознавця до телеведучої 5 каналу, а віднедавна ще й «Громадського телебачення» Тетяни Даниленко окремі представники широкої телевізійної громадськості помітили під час перегляду одного з нещодавніх випусків «Підсумків дня».

В студії було надзвичайно гаряче, бо точилася гостра дискусія, а тому дуже гамірно. Співведуча поставила Гавришу питання. Святослав Цеголко вирішив повторити, позаяк думав, що той міг не розчути. На що Гавриш рішуче відповів: «Я завжди чую Тетяну». І справді, незважаючи на галас, він точно зрозумів слова співведучої, ніби був налаштований на її голос і не чув більше нікого, окрім неї.

Вчора ж Гавриш гостював в Даниленко на Інтернет-каналі «Громадське-ТБ». Від режиму тет-а-тет він був в надзвичайно доброму гуморі. Не личе охоче відповідав на питання, а й ставив свої,  В очах Даниленко читалося: «Ну як я?», а в захопливому погляді Гавриша: «О, супер!»

На прощання хазяйка студії подала руку, а запрошений потиснув її. Так ведуча закінчує бесіду зі всіма гостями, але Гавриш у рукостисканні був по-особливому галантним.  

- Думаю, ви все сказали, що хотіли? - запитала Тетяна.

- Ні, але сподіваюсь ми ж ще побачимось? - лагідно перепитав Гавриш і окрилений позитивною відповіддю залишив студію.

Степан Богданович Гавриш

antonina.detector.media