antonina.detector.media
ДУСЯ
12.12.2013 14:00
Ведущая «1+1» рассказала, как отправляет мужа на Майдан
Ведущая «1+1» рассказала, как отправляет мужа на Майдан
14 ч. назад Коли мій критичний і поміркований чоловік вперше, гучно видихнувши, пішов захищати Майдан від можливих нічних загроз - я тривожно СМСила йому навздогін три романтичних слова. Щоб - у разі чого - останньою моєю подачею в телефонній перепис

В эти дни многие из моих коллег вышли на Майдан. И не только по долгу службы. Поэтому пост знакомого фотографа на страничке в Фейсбуке, мол, не спрашивайте, где мой фотоаппарат, я поняла без лишних объяснений. Но этот рассказ ведущей канала "1+1" Юлии Бориско, которая, я знаю, регулярно с друзьями мерзла на Майдане, меня особенно растрогал:

"Коли мій критичний і поміркований чоловік вперше, гучно видихнувши, пішов захищати Майдан від можливих нічних загроз - я тривожно СМСила йому навздогін три романтичних слова. Щоб - у разі чого - останньою моєю подачею в телефонній переписці не залишилось "купи туалетний папір, плз". Коли ж Майдан таки почали зачищати, і чоловік повільно, але впевнено, як трактор, виповз із ліжка та викликав таксі у центр, я просто сказала "ок". Якби він знову заліз під ковдру, мені було б спокійніше, та потім я би подумала: хто цей незнайомий мужик? я не за такого виходила заміж... Ми ЗМОЖЕМО жити в цій країні вільними і щасливими, бо вже давно є такими. Вона тримається силами кожного, хто любить та забембався чекати. І - як сказала мудра Iryna Dereiko: "Янукович пішов на рекорд: ДВА мільйони на Майдані"))"

Наверняка им было немного обидно, когда несколько дней назад колонна демонстрантов, не разобравшись, пошла пикетировать три украинских телеканала. Хорошо, что потом горячие головы, подумав, решили акцию переформатировать в поддержку честных журналистов.

Ваша Дуся

Фото: пресс-служба канала "1+1"

antonina.detector.media