antonina.detector.media
Олексій Мазур
07.01.2014 21:08
Роман Скрипін виміщає свою злість на колегах прямо в онлайні "Громадського"
Судячи з онлайнів інтернет-проекта "Hromadske.tv" його натхненнику і керівнику Роману Скрипніу дуже до вподоби проявляти свою зверхність до колег перед глядачами.

Судячи з онлайнів інтернет-проекта "Hromadske.tv" його натхненнику і керівнику Роману Скрипіну дуже до вподоби проявляти свою зверхність до колег перед глядачами. Він ніколи не соромиться вичитувати їх, повчати, давати вказівки.

Черговий такий випадок мав місце різдвяного вечора. Цього разу жервтою Скрипіна стала партнерка по онлайну Наталія Гуменюк. Щось не склеїлося з організації процесу. Напевно, Скрипін мав свій задум чи план щодо того, що  за чим має відбуватися. Одначе з реплік Гуменюк зрозумів, що у сценарій внесені певні корективи.

І Скрипін спалахнув. Роздратувавшись, відчитав колегу, а потім самоусунувся від ефіру, покинувши місце ведучого. Можливо, пішов давати прочухана режисеру на ім'я Андрій, з яким перемовлялася Наталка. Негативний емоційний заряд відчувався у Скрипіна і коли він повернувся.  

Така поведінка є для нього досить характерною. В парі зі своїми колегами-журналістами Скрипін не партнер, а начальник. Він ніколи не виручить, не підтримає співведучого, а радше навпаки - покепкує з нього, зробить винним, розкаже, в чому той неправий і навчить як повинно бути. 

Як на мене, то які б проблеми не виникали і хто б в них не був винним, такі виховні бесіди краще проводити поза ефіром, а в ньому бажано б виступати єдиною командою й проявляти взаємовиручку, залагоджуючи ті чи інші негаразди й огріхи, а не загострювати на них увагу глядачів.

Читай також:

Шустер на ”Громадському телебаченні»: великий блеф «маленького Чехова»

Вазелін для Шустера

antonina.detector.media