antonina.detector.media
ДУСЯ
25.03.2014 13:10
Ольга Герасимьюк раздает под Советом Европы листовки про Путина (ФОТО)
Ольга Герасимьюк раздает под Советом Европы листовки про Путина (ФОТО)
Ольга Герасимьюк, журналист и глава комитета по вопросам европейской интеграции Украины, вдвоем с коллегой раздает участникам Конгресса местных и региональных властей, который сейчас проходит во Франции, листовки, в которых призывает поддержать У

Ольга Герасимьюк, журналист и глава Комитета по вопросам европейской интеграции Украины, вдвоем с коллегой раздает участникам Конгресса местных и региональных властей, который сейчас проходит во Франции, листовки, в которых призывает поддержать Украину и остановить Путина. В листовках, в частности, рассказана коротенькая история Украины, а также проведена парралель между действиями Путина и Гитлера.  

«Зранку ми з колегою на порозі Ради Європи Наталею Севідовою зустрічали учасників Конгресу місцевих і регіональних влад і передавали ім інформацію, закликаючи підтримати сьогодні Украіну під час дебатів. 
Вчора нам раптово заборонили дозволений раніше стенд - росіяни побоялися навіть інформаціі, яка там мала бути виставлена. Думаю, що дипломати наші мали би обуритися й бути наполегливими у відрегулюванні цієі ситуаціі, та, певне, ще й дипломатія наша має пережити реформи. Украінська делегація підписала листа-звернення до Президента Конгресу з оцінкою такого рішення. 

Втім ми не побачили перешкод на своєму шляху - і працюємо зе європейцями "в полі". Заради мети немає недостойноі жодному статусу роботи! А мета - сьогоднішня декларація, в котрій засуджується окупація й перша після другоі світовоі подібна спроба змінити кордони, не визнається референдум і наполягається на дотриманні прав корінного кримського народу. В цю декларацію маємо внести вимогу видалити Росію з лав Ради Європи. Росія, що далекоглядно пустила корені практично в усіх структурах міжрародних інституцій, має бути видалена звідти як агресор і порушник міднародного права в світі. 
Ми маємо перестати гальмувати в міжрародній діяльності й ефективно виклристати механізм Ради Європи для ізоляції агресора! 

Днями британський міністр заявив, що його країна має намір домогтися позбавлення Росіі участі в деяких міжнародних організаціях. Маємо сильного союзника - й продовжуємо цю роботу! Перш за все - згуртувати навколо цього завдання наших депутатів та кращі дипломатичні кадри», - написала Ольга в своем Фейсбуке.   

 

Хорошо, что у нас есть такие активные чиновники.

Ваша Муся

Фото: facebook.com, mediabusiness.com.ua

antonina.detector.media