antonina.detector.media
Олексій Мазур
10.04.2014 12:57
Олександра Кужель пішла зі студії, образившись на спроби ведучого припинити її хамство
Замість того аби ображатися і робити демарши, Кужель краще б відкорегувала свої манери.

Вчора у "Часі. Підсумках дня" на 5-ому депутат ВР від "Батьківщини" Олександра Кужель залишила студію після того, як ведучий програми Святослав Цеголко не дав їй можливості перебити себе.

Гості закортіло неодмінно вставити свою репліку відразу після сюжету, що був передмовою до подальшої дискусії. Депутатка, не реагуючи на ведучого, який звертався по коментар до експерта, намагалася його перекричати і вимагала негайно дати слово саме їй.

Цеголко ж резонно зауважив, що не варто перебирати на себе роль ведучого програми. Він сказав, що надасть слово Кужель віразу після того, як висловиться експерт в енергетичній галузі. Сюжет якраз стосувався газових відносин між Україною та росією. Одначе "батьківщинка" ніяк не заспокоювалася, наполягаючи на репліці.

Журналіст захистив своє право на ведення програми. У відповідь Кужель залишила ефір, пішовши зі студії.

Замість того, аби ображатися і робити демарші, Кужель краще б відкорегувала свої манери. Стиль базарної бабки є досить характерним для неї: кажу, коли хочу; перебиваю, кого хочу; якщо прийшла, то слухайте і мовчіть, поки не закінчу.

От і зараз вийшло, що "батьківщинка" залишила студію, образившись на спроби ведучого припинити її некоректну поведінку. Це не прикрашає депутата, а надто від партії, що вважається демократичною і представляє собою нову владу.

antonina.detector.media