antonina.detector.media
Олексій Мазур
20.05.2014 12:07
Юлія Тимошенко "прописалася" на "Свободі слова" в Андрія Куликова
Участь Юлії Тимошенко на "Свободі слова" у Андрія Куликова вже стала традицією.

Участь Юлії Тимошенко на "Свободі слова" у Андрія Куликова вже стала традицією. Вчора ВОНА знову гостювала у студії програми. Це вчетверте чи вп'яте за виборчу кампанію. Цікаво було б почути від ведучого, чому так? Чим пояснити настільки часту участь в передачі одного з кандидатів в президенти?

Тимошенко заявляє, що на дух не переносить олігархів. На "Інтері" її не буває, бо одним з власників каналу є Дмитро Фірташ, з яким у неї давня ворожнеча. Юлія Володимирівна дорікає ангажованістю каналу "1+1", бо він належить Ігорю Коломойському, який теж не входить до числа її прихильників. Ну а як тоді в цьому контексті пояснити "прописку" кандидатки на "Свободі слова" в ICTV? Подружилася з Віктором Пінчуком? Значить не всі олігархи для неї - вороги, є серед них і друзі?

Під час ефіру Куликов закинув політологу Олексію Гараню недостатню критичність в запитанні до спікерки. А сам? Хоче сказати, що до всіх рівний і однаково гострий? Щось на прикладі Юлії Володимирівни цього не видно. Протягом всіх ефірів з Тимошенко ведучий не спричинив їй жодного дискомфорту у вигляді незручного питання чи репліки. Чим пояснити таку лояльність?

antonina.detector.media