antonina.detector.media
Олексій Мазур
23.05.2014 22:46
Петру Порошенку: уникати дебатів - погано, а брехати - ще гірше!
Те, що трапилося в п'ятницю, взагалі ні в які ворота не лізе.

Якось Петро Порошенко пояснив свою відмову від дебатів з Юлією Тимошенко небажанням участі в проплачених (на користь Тимошенко) ефірах. Це його позиція і право. Хоча я думаю, що навіть якщо вони і були б проплачені, заздалегідь налаштовані проти Порошенка, він все одно мав би відважитися на такі дебати.

Підігравання ведучого котромусь з кандидатів, якби таке мало місце, і всі маніпулятивні технології були б видні і експертам, і глядачам. А продемонстроване Порошенком вміння протистояти цьому, здобуло б належну оцінку аудиторії. Так що ці обставини Порошенку теж можна було б використати на свою користь. Думаю, політик такого калібру мав би ризикнути і взяти участь в дебатах з Тимошенко за будь-яких обставин. Навіть за найнесприятливіших. Хоча б один раз.

Але те, що трапилося в п'ятницю, взагалі ні в які ворота не лізе. Порошенко сказав, що не зможе дебатувати з Тимошенко на "Шустер-live" через щільний графік зустрічей, зокрема з європейськими дипломатами. Сам же, коли розпочалася передача на Першому національному, опинився на спецвипуску "Свободи слова" в Андрія Куликова. Дуже некрасиво вийшло, негідно, не по-чоловічому. До того ж, студії так близько одна від одної...

antonina.detector.media