antonina.detector.media
Олексій Мазур
08.06.2014 12:11
"Орел & решка" на "Інтері" з Колею і Регіною - це суцільний "пи*дец". Ведучі забагато матюкаються
Російська нецензурна лайка стала мовою ведення передачі.

Для Колі Сєрги й Регіни Тодоренко, які на "Інтері" ведуть 8 сезон пізнавально-розважальної програми телевізійних подорожей "Орел & решка", стало звичною справою висловлювати свої емоції матом. Причому неважливо, вони в доброму гуморі, чи в поганому - з вуст ведучих звучить та ж сама російська нецензурна лайка.

Її, звісно, глушать звуковим сигналом - запікують - але глядачі чують перші й останні букви. Отже, якими матюками послуговуються ведучі - всім ясно.

Приміром, своє захоплення від перебування у крижаній печері на Алясці Коля передав так: "пи*дец!". А перед тим ще й привернув до матюка додаткову увагу - мовляв все, що він бачить, називається одним словом, але йому незручно його виголошувати, бо телевізор може дивитися мама. Але потім сказав, що мама все зрозуміє і простить, а тому повторив "пи*дец!" двічі. Від душі.

Регіна ані трохи не відстає від свого колеги. Іноді, здається, навіть випереджає. Так і хочеться запитати: що за ху*ня така? В прямому смислі слова. Одна річ називати путіна "ху*лом" - це свята правда - і зовсім інша без кінця вживати російські матюки, використовуючи як мову спілкування, а в даному випадку - ведення передачі.

Для яких януковичів крутять цю програму? Як на мене, подібний формат більше підходить локальному зеківському телебаченню на якійсь зоні, а не всеукраїнському мовнику - одному з провідних каналів країни.

antonina.detector.media