antonina.detector.media
ДУСЯ
20.06.2014 17:25
«Бомжи» из Украинского дома угрожали расстрелом журналистам ICTV
«Бомжи» из Украинского дома угрожали расстрелом журналистам ICTV
Недавно уволившийся с канала «Украина» журналист Владимир Горковенко,  рассказал в своем Фейсбуке, что на съемочную группу канала ICTV напали представители так называемой «самооброны», уже после бегства Януковича оккупировавшие Украинский Дом. Дев

Недавно уволившийся с канала «Украина» журналист Владимир Горковенко,  рассказал в своем Фейсбуке, что на съемочную группу канала ICTV напали представители так называемой «самообороны», уже после бегства Януковича оккупировавшие Украинский Дом. Девушку из съемочной группы грубо вытолкали, а журналиста Сергея Смальчука угрожали убить. Так же Горковенко написал, что в подвале Украинского дома пытают людей:  

«Самооборона, яка окупувала "Український дім", застосувала силу до журналістів. Знімальну групу "Фактів тижня" каналу ICTV, в складі якої була дівчина, викинули з приміщення. Зробили це грубо. А ще погрожували застрелити журналіста Сергія Смальчука. Диск з віднятим матеріалом забрали. Журналісти змінали безлад, в який так звана Самооборона перетворила "Український дім".

Фактично, приміщення перетворено на "бомжатник". Тут все пускають на метал. Виносять все що можна здати на брухт. Особливо цінні двигуни, які забезпечують систему кондиціювання. Двері виламані, приміщення розкрадені. І все це сталося уже у постмайданівський період. Більше того, у підвалі є дві кімнати, де катують людей. Кілька днів тому тут тримали якогось росіянини, якого так звані "самооборонці" нахвали сепаратистом. Блін! Де мєнти? Чому не наведуть лад? Чому співробітникам "Українського дому" погрожуть зброєю люди, яких не було на майдані. Чому ці люди розмовляють на бандитському жаргоні?» - написал Горковенко.  

Мы надеемся, что журналисты ICTV не пострадали, а милиция срочно отреагирует на заявления журналистов.  

Ваша Муся

Фото: pslava.info

antonina.detector.media