antonina.detector.media
Олексій Мазур
04.07.2014 12:05
"Рашен стайл" Олі Полякової на М1 під час російсько-української війни - блюзнірство!
В той час як Україна оплакує своїх синів, що гинуть, захищаючи рідну землю від російського окупанта, патологічна кокошниця Оля Полякова зі своїм "бойфрендом" ніяк не навеселиться у своєму "рашен стайлі" на М1.

В той час як Україна оплакує своїх синів, що гинуть, захищаючи рідну землю від російського окупанта, патологічна кокошниця Оля Полякова зі своїм "бойфрендом" ніяк не навеселиться у своєму "рашен стайлі" на М1. Все шуткі да прибауткі на тлі ведмедиків з балалайками.

"Рашен стайл" для України - це окупований Крим, криваві безчинства російських диверсантів і найманців на Донбасі, катування українських патріотів у підвалах захоплених адмінбудівель. Це збиті сучасною російською зброєю літаки й гвинтокрили, обстріли загарбниками житлових кварталів, загибель військових і мирного населення, в тому числі дітей.

"Рашен стайл" - це смерть і руйнація, сльози і біль. Це горе, суцільний траур. "Рашен стайл" - це загроза для існування самої України як держави.

Ну, з блондинкою Олею - давно і все ясно. А що ж з керівництвом М1? З програмними директорами, менеджерами, продюсерами каналу? Невже вони всі з "днр" чи "лнр"? Одні царьови, бородаї, губарєви, пушиліни, гіркіни-стрєлкови?

Читай також:

"Російський кокошник для українського шоубізу"

"Russian style" Олі Полякової. "Суперблондинка" - російська, радянська, совкова, тільки не українська!"

antonina.detector.media