antonina.detector.media
ДУСЯ
08.07.2014 17:30
Маричка Падалко рассказала, что говорят о своей жизни в Киеве беженцы Донбасса
Маричка Падалко рассказала, что говорят о своей жизни в Киеве беженцы Донбасса
Телеведущая канала «1+1» Маричка Падалко рассказала историю из жизни семьи, эвакуировавшейся из Лисичанска:  «З життя східних переселенців у Києві... Живе собі родина з дітьми з Лисичанська у квартирі, яку їм знайшли волонтери з Восток СОС. Безко

Телеведущая канала «1+1» Маричка Падалко рассказала историю из жизни семьи, эвакуировавшейся из Лисичанска:

«З життя східних переселенців у Києві... Живе собі родина з дітьми з Лисичанська у квартирі, яку їм знайшли волонтери з Восток СОС. Безкоштовно звісно. Спочатку їм вдома вірили лише батьки, що тут все добре, що зустріли-поселили і так далі. Ті з друзів, що залишилися вдома, казали, мовляв, ну добре, може поки і справді так, але "вы там будьте осторожны, неизвестно, что они там затеяли, у вас же маленькие дети..." Ну, ладно, думаю... Але те, що я почула сьогодні від родини мене просто висадило: вони втомилися доводити домашнім друзям, що тут нормальні люди і намагаються допомогти, хто як може. Тепер вони кажуть друзям у Лисичанську, що вони ... ВИНАЙМАЮТЬ житло. І на батьківщині в таке вірять набагато більше і не вважають їх фантазерами» - написала телеведущая в фейсбуке.

Мне все время было неприятно читать в соцсетях истории о том, как по-хамски и нагло ведут себя беженцы. Но в данном случае, я уверена, что люди совсем не пытались обидеть принимающую сторону - просто у них нет сил биться в стену. Интересно, сможем ли мы вообще доказать отсутствие «карателей», «фашистов» и «хунты» когда-нибудь людям, которые не верят очевидным фактам?

Ваша Муся

Фото: facebook.com   

antonina.detector.media