antonina.detector.media
ДУСЯ
21.07.2014 15:06
Ирма Крат зарыла в Славянске клад и сообщила всему Фейсбуку, где его искать
Ирма Крат зарыла в Славянске клад и сообщила всему Фейсбуку, где его искать
Активистка Ирма Крат, находившаяся в плену у террористов т.н. «ДНР» более двух месяцев, попросила коллег-журналистов о помощи и рассказала, как выражала свою проукраинскую позицию, находясь в заточении: «Колеги журналісти, бачу, що зараз вас у С

Активистка Ирма Крат, находившаяся в плену у террористов т.н. «ДНР» более двух месяцев, попросила коллег-журналистов о помощи и рассказала, как выражала свою проукраинскую позицию, находясь в заточении:

«Колеги журналісти, бачу, що зараз вас у Славянську буває дуже багато. Якщо не складно, коли будете в приміщенні міської ради, знайдіть в підвалі кімнату в якій на стіні великими літерами я вишкрябала камінням слово "УКРАЇНА" (там мене утримували без води і їжі ), потім на третьому поверсі, в цьому ж приміщенні, біля туалету слідуюча кімната-архів, (вони постійно змінювали місце мого утримання) по середині маленької кімнати поличка, приберіть звідти папки з документами, за ними побачете коректором зроблений мною надпис "Україна, Ірма Крат 3.04.14 р" і декілька слів усім вам на прощання. Далі, по лівій стороні в цій же кімнаті теж полиці з документами, ближче до розбитого вікна, в який влетів осколок від снаряду, сховані мої прощальні листи. Дуже вас прошу забрати мої листи і сфотографувати мої "мітки", які я залишала для вас. Чесно кажучи я не вірила в те, що виживу. Ці фотознімки мені потрібні для моєї книги. Друга частина книги буде мати назву "Как страна встречала своих патриотов", - написала Ирма  в своем фейсбуке.  

Напомню, что Крат задержали 21 апреля, освободили 6 июля - освобождению, как утверждается на ее странице, способствовала сторонница «Русского мира» Оксана Шкода. В соцсетях есть неподтвержденная информация о том, что Шкода погибла в день освобождения Славянска, однако журналистка Анхар Кочнева утверждает, что Шкода в плену.

Дуся

Фото: vk.com

antonina.detector.media