antonina.detector.media
Олексій Мазур
28.07.2014 18:25
Відчувший себе українцем Девід Духовни тепер рекламує Росію
Зірка "Секретних матеріалів" знялася в пронизаній російським патріотизмом рекламі сибірського пива.

Як відомо, ЄвроМайдан надихнув зірку "Секретних матеріалів" Девіда Духовни визнати себе українцем, про що він у квітні сповістив світ у своєму твітері:

"Я виріс, вважаючи себе росіянином. Але тільки зараз збагнув, що завжди був українцем. Ніколи не пізно змінюватися".

Нині ж кіноактор знявся у ролику, де рекламує російське пиво. При цьому в тексті, який він виголошує на відео, говорить про Росію як країну, звідки походить його рід і розмірковує, як би склалося його життя, якби він був росіянином.

"Це країна, де я народився і виріс. Але є інша країна, звідки родом мій дідусь. Іноді я замислююсь... А що, якби все склалося інакше. А що, якби я народився в Росії".

У відеоряді, який супроводжується оркестрованою версією "Звезда по имени солнце" - типові замальовки російського життя. Духовни уявляє себе балетмейстером, російським актором, хокеїстом, гітаристом "Машины времени", космонавтом.

Дэвид Духовны снялся в рекламе

Зокрема, читає рядки з вірша "Родное" Владіміра Орлова на пробах до фільму "Брат" (де американці, до речі, на переконання головного героя стрічки, - "говно"), ходить по полях, блукає тайгою, плаває на криголамі, катається на УАЗі.

"Якби я був росіянином, мені було б, чим пишатися", - говорить Девід Духовни у пронизаному російським патріотизмом ролику. "Вам есть чем гордиться", - звертається він російською.

А як щодо реклами "ДНР"/"ЛНР", Девіде? Або "Буку", з якого російські терористи збили малайзійіський "Боїнг"? Точний постріл забрав життя відразу 298 людей. Хіба не привід для тосту й гордості? За Росію та її зброю, за путіна, гіркіна, безлера... За тих, що кожного дня вбивають українців, одним з яких ти себе усвідомив.

antonina.detector.media