antonina.detector.media
ДУСЯ
17.08.2014 20:18
Ольга Червакова: «Канал «Интер» понес наибольшую утрату за время своего существования»
Ольга Червакова: «Канал «Интер» понес наибольшую утрату за время своего существования»
Шеф-редактор программы «Подробности недели» на канале «Интер» Ольга Червакова эмоционально прокомментировала уход спецкора канала Андрея Цаплиенко и его трудоустройство на канал «1+1»: «З цих двох світлин стає очевидним, чому ці люди більше не п

Шеф-редактор программы «Подробности недели» на канале «Интер» Ольга Червакова эмоционально прокомментировала уход спецкора канала Андрея Цаплиенко и его трудоустройство на канал «1+1»:

«З цих двох світлин стає очевидним, чому ці люди більше не працюють разом. Це - найкращий протягом багатьох років військовий кореспондент Андрій Цаплієнко та його тепер вже колишній шеф Лаврентій Малазонія. З того, хто чим пишається, очевидно: в цих людей - не просто конфлікт моральних цінностей. Між ними - світоглядна прірва.

Один хизується "забороненими" шортами, брутально розставивши криві волохтаті ноги. Вихваляється, який він молодець - його сміливості вистачило аж на те, щоб проігрорувати дрес-код Безлюдної на офісному ганку.
Другий весь час проводить на війні під кулями. І має інший привід радіти - він зібрав гроші на надсучасний тепловізор для добровольчого батальону. Знайшов, де його купити і як передати...

Відпустити такого, як Андрій Цаплієнко, було злочином. Страшно через кілька годин буде увімкнути ТСН і побачити ЙОГО там, а не в своїй програмі "Подробиці тижня". Такого кореспондента, як він, треба було берегти, як зеницю ока. Пишу про це запізно, бо запізно дізналася і вже нічого не змогла вдіяти. Нажаль. Я переконана, що телеканал Інтер поніс найбільшу втрату за часи свого існування. Не знаю, чи усвідомлює це істота в пляжних трусах.

Р.S. Дівчата, Алла Щеличева і Iнна Жмуд, сумуватиму за вами також. Вибачте, якщо за ці півроку щось зробила не так.
Р.Р.S. Сергей Попов, я тебе ненавиджу!! Вітаю. Щиро».

По-моему, Цаплиенко - прекрасный журналист. Но называть из-за его ухода Лаврентия Малазонию, одного из руководителей НИСа «существом в пляжных трусах» - эмоционально даже для Ольги.

Ваша Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media