antonina.detector.media
ДУСЯ
18.08.2014 18:02
Редакция издания «Левый берег» примет в подарок большой джип
Редакция издания «Левый берег» примет в подарок большой джип
Журналист издания «Левый берег» Макс Левин разместил на своей станице в фейсбуке просьбу о пожертвовании в адрес нуждающиеся редакции: «Jeeeeep wanted for PRESSteam!   Друзі, якщо коротко - ШУКАЄМО МАШИНУ, бажано джипа, можна старого і великого.

Журналист издания «Левый берег» Макс Левин разместил на своей станице в фейсбуке просьбу о пожертвовании в адрес нуждающиеся редакции:

«Jeeeeep wanted for PRESSteam!  

Друзі, якщо коротко - ШУКАЄМО МАШИНУ, бажано джипа, можна старого і великого. Для пересування зоною АТО нашої команди Преси. 
Власну машину в ато я вже брати просто не маю можливості. Можливо десь в гаражах припадає пилюкою броньований кубік або фермерський пікап. Або навіть УАЗік в хорошому стані. come to us! Обіцяємо гарний догляд, 24h-зайнятість на користь Україні. Можливе повернення машини власнику після АТО (якщо....ну ви зрозуміли) або невелика компенсація моральних збитків.
P.S. Я вже подумки чую засудливі реплики - "воякам немає на чому їздити - а вони про себе думають". ( Тут вже кожен вирішує, наскільки робота журналіста потрібна на війні. Єдине, що скажу у виправдання - ми шукали машину цілий тиждень, вже мали б їхати в "Донбас" з "ніштяками" - але "обіцяні варіанти" поки не матеріалізуються. А їхати треба ВЖЕ.
Всім дякую за розуміння, всім причетним до допомоги "розвідці Донбасу" - особливо! Подаровані і куплені дівайси з нетерпінням чекають відправки на фронт».


Надеюсь, среди читателей найдутся люди сознательные и при этом имеющие джип - Макс прав, и после военных и медиков в зоне АТО журналисты очень нужны. Иначе мы все так и не узнаем, что там происходит на самом деле.

Ваша Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media