antonina.detector.media
ДУСЯ
29.08.2014 11:29
Джип с украинскими журналистами вырвался из окружения под Иловайском. Есть раненый (ФОТО)
Джип с украинскими журналистами вырвался из окружения под Иловайском. Есть раненый (ФОТО)
Журналист «Левого берега» Макс Левин написал в своем фейсбуке пост, из которого следует, что четверо журналистов - сам Левин, Маркиян Лысейко из «Укринформа», Иван Любыш-Кирдей и Георгий Тихий (ARD) - вырвались из окружения под Иловайском. Макс Ле

Журналист «Левого берега» Макс Левин написал в своем фейсбуке пост, из которого следует, что четверо журналистов - сам Левин, Маркиян Лысейко из «Укринформа», Иван Любыш-Кирдей и Георгий Тихий (ARD) - вырвались из окружения под Иловайском. Макс Левин легко ранен, остальные не пострадали. В автомобиль несколько раз попали:

«*.ля друзі, ми не можемо повірити, що ми живі. Сьогодні я (LB.ua), Маркіян Лисейко (Укрінформ), Іван Любиш-Кірдей, Георгій Тихий (німецьке тв ARD) вирвалися з оточення в Іловайську - пережили другий день народження. Потрапивши під перший обстріл і засаду ми вирвалися трохи вперед. Потрапили ще в дві засади, перед нами підбили наш танк - кароч ми сьогодні другий раз народилися. Відбулися незначним пораненням водія (мене), розбитим вікном - втрапило десь три кулі. Одна пролетіла через весь салон. Чудом не втрапило в нас декілька ракет (чи з гранатомета).
Дякуючи нашому везінню, чи Богу (хто вірить) і нашому рішенню в якийсь момент вирватися вперед колони. 
Наші побратими з Донбасу, Дніпра, військові досі там б'ються. Ми молимося щоб побільше їх вийшло з того пекла. У колони немає жодної підтримки! факфакфак
І звісно - наша рятівниця INFINITY від Александр Радченко - дякуюдякуюдякую!!! дякую шо вона так швидко і надійно їздить. Дякую Александре, машину відремонтуємо, вона врятувала чотири життя!» - написал Левин на своей старнице в фейсбуке.


Рада за коллег, и надеюсь, что остальным нашим соотечественникам тоже удастся выйти из окружения с потерями только в технике.

Напомню, что съемочная группа канала "Эспрессо ТВ" (Егор Воробьев и Тарас Чкан) и журналист "Дорожного контроля" Ростислав Шапошлников до сих пор остаются в окружении. С ними со вчерашнего дня нет связи.

Ваша Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media