antonina.detector.media
Олексій Мазур
03.09.2014 23:54
Російського співака й депутата держдуми Йосипа Кобзона викреслили зі списку почесних громадян Дніпропетровська
За це проголосували депутати міськради.

Виконуючи волю городян, за це проголосували депутати міськради. Звання почесного громадянина Дніпропетровська Кобзон носив з 1995 року. Одначе сам гімн "Днепропетровск - мой дом ройдной" залишили. Тепер він звучатиме у виконанні дитячого хору.

А я б такий, що б і його замінити. Надто вже совковий. Так і тхне радянщиною. А поки писали б щось нове, співали б українську народну "Путін - ху#ло". Чудові слова і легко зампам'ятовуються. В крайньому випадку можна було б замінити на "Вперед, Дніпро!". Та краще, все ж, не чіпати. Бо з пісні, як відомо, слова не викинеш, а в цій їх всього два.

Також на сесії депутати ухвалили рішення щодо маркування товарів російського походження. Торговельним мережам міста рекомендовано маркувати таку продукцію «Товари з Російської Федерації» або нанесенням зображення прапора Росії на цінники.

Подейкують, Кобзону можуть повернути статус почесного дніпропетровця за умови, якщо він покається за свої образливі для українців висловлювання ну і заспіває відомий хіт про путіна. Без цього - ніяк.

antonina.detector.media