antonina.detector.media
ДУСЯ
04.09.2014 15:02
Аквариум с диктором: как выглядели «Вікна» СТБ 19 лет назад (ФОТО)
Аквариум с диктором: как выглядели «Вікна» СТБ 19 лет назад (ФОТО)
Сегодня у одной из старейших информационных программ Украины «Вікна Новини», оказывается, день рождения - новостям СТБ исполнилось 19 лет. Не 20, конечно, но тоже дата - и исполнительный продюсер передачи Ольга Кислая по этому поводу решила поделит

Сегодня у одной из старейших информационных программ Украины «Вікна Новини», оказывается, день рождения - новостям СТБ исполнилось 19 лет. Не 20, конечно, но тоже дата - и исполнительный продюсер передачи Ольга Кислая по этому поводу решила поделиться с поклонниками передачи подборкой интересных раритетных картинок.  
Галерею ретро-«вікон» разных лет Кислая прокомментировала небольшим торжественным постом:

«Сьогодні 19 років з дня виходу в ефір першого випуску програми "Вікна новини". (Дяка Миколі Княжицькому за цю чудову ідею)

З того часу нам довелось висвітлювати багато різних подій - радісних і сумних, важливих і не дуже. Зараз колишні «вікнівці» працюють майже на кожному загальнонаціональному каналі, на місцевих студіях у регіонах, у закордонних засобах масової інформації, всіляких прес-службах, газетах, журналах, інтернет виданнях, є (або були) речниками різних персон, навчають студентів, очолюють інститути, і, я сподіваюсь, з честю несуть знамено професійної журналістики та вікнівський запал позитивної енергії.

Тому у цей день я закликаю всіх, хто зараз працює у «Вікнах», і тих, хто колись був до них причетний, робити все від них залежне, аби в Україні настали інші, кращі часи. Бо зараз, як ніколи зрозуміло, що слово, - то таки зброя.

Ніхто з нас ніколи мабуть не міг собі і уявити, що нам доведеться працювати в умовах війни. Але я вірю, що з вашою допомогою ця чорна смуга скоро мине. І наші новини знову будуть змагатись у пошуках цікавих тем про цивільне, пересічне життя. Гарних вам новин. Слава Україні!»  

Героям слава, Ольга! А вот, собственно, и фото:          

Особенно нам с Дусей понравилось созерцать, как холодные аквариумные тона ММЦ 1995 года понемногу превращаются в теплые энергичные краски СТБ нынешнего. Правильно, больше жизни в информационных потоках! И с праздником,  «Вікна»!

Муся

antonina.detector.media