antonina.detector.media
Олексій Мазур
16.09.2014 00:11
100 днів Петра Порошенка: від обіцянки знищити терористів до їхньої амністії та надання особливого статусу "днр"/"лнр"
Якщо журналісти з Блоку Порошенка мовчки проковтнуть президентські законопроекти, це означатиме, що бажання отримати депутатський мандат переважило в них як професійну, так і громадянську гідність.

Запропоновані Порошенком законопроекти про "надання особливого статусу окремим районам Донецької та Луганської областей"  і "недопущення покарання й переслідування учасників подій" робить Україну унікальною в свті країною. Бо у відповідності з ними, держава не лише мириться з тероризмом на своїй території, амністуючи терористів, а й всіляко сприяє їхньому існуванню - юридично, організаційно та фінансово.

Адже з текстів випливає, що держава дозволяє терористам вільно обиратися в органи місцевого самоврядування, створювати прокуратуру, суд і народну міліцію й повністю керувати підконтрольною їм територією. Тобто визнані Генпрокуратурою України кримінальні злочинці формуватимуть свою владу, правоохоронну систему й судочинство!

Більше того, вся ця вакханалія фінансуватиметься, на секундочку, з державного ж, українського бюджету! Абсурд і нонсенс!

Очевидно, що ці законопроекти писалися під диктовку кремля. Справжній їхній автор - путін. І саме за це мають проголосувати депутати ВР. Такий текст схвалили б і регіонали, і комуністи. Тоді незрозуміло, для чого перевибори і чим пр та кпу заважає Порошенку?

Чи багато б за взагалі проголосувало за Петра Олексійовича, і чи зміг би він перемогти вже в першому турі, якби протягом виборчої кампанії обіцяв не знищити терористів, а амністувати їх, надваши захопленим бойовикам територіям особливий статус?

Якщо журналісти з Блоку Порошенка мовчки проковтнуть такі ініціативи, то це означатиме, що бажання отримати депутатський мандат переважило в них як професійну, так і громадянську гідність.

antonina.detector.media