antonina.detector.media
ДУСЯ
30.10.2014 12:35
Червак обрушился всей мощью на Кобзона, Задорнова и Охлобыстина
Червак обрушился всей мощью на Кобзона, Задорнова и Охлобыстина
Руководитель департамента информационной политики Госкомтелерадио Украины Богдан Червак призвал исключить из украинского эфира российских звезд шоубиза Охлобыстина, Задорнова и Кобзона: «Як відомо, Міністерство культури України оприлюднило заяву щ

Руководитель департамента информационной политики Госкомтелерадио Украины Богдан Червак выступил с открытым письмом, в котором призывает исключить из украинского эфира российских звезд шоубиза Охлобыстина, Задорнова и Кобзона:

«Як відомо, Міністерство культури України оприлюднило заяву щодо переліку діячів культури Російської Федерації, які через їхню антиукраїнську  позицію стали в нашій державі персонами нон-грата. Зокрема у заяві йдеться про таких одіозних осіб, як Кобзон, Охлобистін, Задорнов. Саме ці апологети кривавого режиму Путіна найбільше доклалися до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та пропаганди війни, очорнення України і українців. Очевидно, що їм та таким, як вони, не місце на нашій землі. Однак, окрім фізичної неприсутності в Україні, їх не повинно бути й у вітчизняному інформаційному просторі!

У той час, як на Донбасі ллється кров патріотів України, які захищають  рідну землю від московських окупантів, аморально допускати в теле- та радіоефір таких відвертих українофобів. Це також неповага до пам'яті полеглих за нас і нашу Батьківщину.

Переконаний, що керівники вітчизняних телерадіокомпаній, друкованих ЗМІ та Інтернет-видань є патріотами своєї держави і не допустять в інформаційний простір ворогів України на зразок кобзонів, охлобистіних, задорнових», - говорится в открытом письме Червака.

Представляете, как будут унылы новогодние эфиры на каналах «Украина» и «Интер», которые традиционно транслируют голубые огоньки российского производства? А как же быть с «Интернами», которые по субботам показывает та же «Украина»?!  

Ваша Муся

Фото: gazeta.ru

antonina.detector.media