antonina.detector.media
ДУСЯ
04.12.2014 16:19
Редактор «Історичної Правди» стал артиллеристом в зоне АТО
Редактор «Історичної Правди» стал артиллеристом в зоне АТО
С некоторым опозданием я выяснила, что Павел Солодько, редактор сайта «Історична Правда», призван на военную службу и воюет в зоне АТО – артиллеристом. Об этом я узнала из гневного поста Вахтанга Кипиани о новом Министерстве Стеця: «Напишу пару лагі

С некоторым опозданием я выяснила, что Павел Солодько, редактор сайта «Історична Правда», призван на военную службу и воюет в зоне АТО – артиллеристом. Об этом я узнала из гневного поста Вахтанга Кипиани о новом Министерстве Стеця:

«Напишу пару лагідних слів і я. До вересня місяця не менше 500 тис. українців у місяць читали "Історичну Правду". Як всі розуміють, ми не розважальний ресурс, ми даємо аргументи й корегуємо мізки тим, хто крім сталінських і брежневських підручників нічого в житті не читав. Щоденне оновлення сайту було на Павло Солодько, а ми з Олександром Зинченко йому асистували, бо маємо ще й іншу роботу.

На початку осені у військо демобілізували Павла. Якби у прес-службу, військову чи АТО-газету - ок, але з класного й вправного редактора батьківщина, яка скаржиться на нестачу ресурсів для інформаційної політики, робить артилериста... Ще раз - ми втратили ключову фігуру, яка займалась щоденним життям сайту. Відвідуваність упала дуже суттєво, українська справа програє - тут і зараз. Це результат дій тупоголової влади. Яка не здатна оцінити як використовувати кваліфікацію людей.

Коли чую про це ідіотське "міністерство" рука тягнеться до бруківки» - написал Кипини в Фейсбуке.

Павла призвали еще 18 сентября, он уже был в отпуске и сейчас снова в зоне АТО. Изо всех сил желаем Павлу вернуться домой поскорее. А возмущение Кипиани, даже если отбросить работу конкретного сайта, справедливо: ведь журналисты во время Второй Мировой работали на фронте все-таки журналистами.

Ваша Муся

Фото: Павел Довгань

antonina.detector.media