antonina.detector.media
ДУСЯ
17.12.2014 13:01
Польский журналист пожаловался на методы работы Порошенко
Польский журналист пожаловался на методы работы Порошенко
Невимовно прикро, коли просиш інтерв'ю у президента України на місяць перед його візитом до Польщі, два дні перед візитом тебе манять, що "над цим працюють", в понеділок пишуть смс, що "ніц з цього не буде", а у вівторок інте

Еще один камушек в огород Петра Порошенко - польский журналист Ярослав Юнко сообщил, что Администрация президента крайне избирательно работает с местными СМИ и не хочет сотрудничать с медиа, которые не слишком благожелательно относятся к Украине. Неумение раскладывать яйца по разным корзинам и умение работать с "любими друзями" - так охарактеризовал журналист методы администрации Порошенко.

О ситуации, заставившей его сделать такие выводы,журналист агентства Polska Agencja Prasowa рассказал в своем фейсбуке.

"Невимовно прикро, коли просиш інтерв'ю у президента України на місяць перед його візитом до Польщі, два дні перед візитом тебе манять, що "над цим працюють", в понеділок пишуть смс, що "ніц з цього не буде", а у вівторок інтерв'ю отримує Ґазета Виборча. Один портал і одна газета. Про інтерв'ю просили два найбільші польські агентства - Polska Agencja Prasowa та Informacyjna Agencja Radiowa. Себто - десятки порталів і газет, радіостанції, сотні тисяч читачів і слухачів. Адміністрація президента України вибрала одну газету та один портал, які традиційно прихильні Україні. Не захотіла виходити на інші середовища, які Виборчої принципово не читають і не завжди палають до України коханням. Невміння розкладати яйця по кошиках. Вміння працювати з любими друзями. Джерела в канцелярії президента Польщі пояснили мені, завдяки кому так сталося. Пиши, Юнче, про Україну дальше. Так, як це робиш вже майже десять років. Позитивно!" - написал журналист.

И впрямь, не слишком дальновидно - подобным образом общаться с представителями крупнейших информационных агентств государства-партнера. Что же вы так, господин президент? А вообще, раз уж у нас есть Министерство информационной политики, Юрий Стець мог бы озаботиться вопросом выстраивания коммуникации с той же Польшей.

Муся

 

фото: ru.tsn.ua

antonina.detector.media