antonina.detector.media
ДУСЯ
05.01.2015 13:00
Аласания решил затмить «1+1» собственным Бандерой (ВИДЕО)
Аласания решил затмить «1+1» собственным Бандерой (ВИДЕО)
Пока общественность продолжает пинать 1+1 за «Секреты Бандеры», на Первом национальном решили рискнуть и показать фильм на ту же животрепещущую тему. 5 серий, только свидетельства, документы и архивные кадры – по крайней мере, так обещают на канале.

Пока общественность продолжает пинать 1+1 за «Секреты Бандеры», на Первом национальном решили рискнуть и показать фильм на ту же животрепещущую тему. 5 серий, только свидетельства, документы и архивные кадры – по крайней мере, так обещают на канале. «Степан Бандера. Между красным и черным» - кажется, этим фильмом-расследованием Первый не прочь затмить славу «плюсов».

«Так, знаю, черговий іспит для Першого, особливо після фільма "плюсів". Але ж. 
"Для багатьох українців Степан Бандера є символом боротьби за свободу України, але є такі, хто демонізує його образ та вважає зрадником.

Тож давайте спробуємо розібратися та подивимося на факти. Без міфів та домислів – тільки документи, архівні кадри та свідчення.

Вечір п’ятого січня наш телеканал присвятить Степану Андрійовичу та покаже 5-серійний документальний фільм «Степан Бандера. Між червоним і чорним».

Починаємо завтра о 19:30 і після випуску Новин о 21:00 продовжуємо о 21:40.

А перед тим, о 18:45, у спецвипуску програми «Про головне» автор та режисер Ігор Піддубний розкаже про передісторію створення та мету свого фільму.  

До студії також запрошені доктор психологічних наук Нігора Хазратова та кандидат історичних наук, науковий співробітник Центру дослідження матеріалів з історії визвольного руху Олександр Іщук, які спробують розкрити теми суперечливості постаті Степана Бандери, бандерофобії та розвінчають міфи, які наполегливо нав`язує російська пропаганда, і яких так багато довкола постаті Степана Андрійовича», - проанонсировал Зураб Аласания у себя в фейсбуке.



Одно можно сказать точно: между красным и черным обычно находится что-то вроде серо-бурого. Но мы с кузиной надеемся на лучшее и запасаемся попкорном.

Муся 
Фото: 1tv.com.ua

antonina.detector.media