antonina.detector.media
ДУСЯ
15.01.2015 18:20
"Интер" обвинил во вранье Ольгу Герасимьюк
"Интер" обвинил во вранье Ольгу Герасимьюк
"Интер" опровергает информацию об отстранении от работы  директора ООО НИС Назима Бедирова и главреда Лаврентия Малазонии.  Привожу заявление "Интера" в первозданном виде."Під час засідання Національної ради України з питань

"Интер" опровергает озвученную на заседании Нацсовета по вопросам теле- и радиовещания информацию об отстранении от работы  директора ООО НИС Назима Бедирова и главреда Лаврентия Малазонии

Привожу заявление "Интера" в первозданном виде.

"Під час засідання Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення деякими її членами та окремими учасниками засідання, у відношенні  телеканалу «ІНТЕР»  була  поширена недостовірна інформація, яка має ознаки наклепу і завдає шкоди діловій репутації  «ІНТЕР МЕДІА ГРУП» та телеканалу «ІНТЕР». Зокрема, член Нацради Ольга Герасим’юк звинуватила члена Наглядової ради «ІНТЕРУ» Ганну Безлюдну у тому, що вона особисто відсторонила від роботи керівництво компанії «Національні інформаційні системи» (виробляє програми Новини, Подробиці, Подробиці тижня, Чорне дзеркало).

Ця інформація не відповідає дійсності. Як член Наглядової ради телеканалу «ІНТЕР» Ганна Безлюдна відповідає за розвиток бізнесу і ніяким чином не впливає на редакційну та кадрову політику продакшену, що виробляє інформаційні програми. Більше того, будь-які співробітники ТОВ «НІС» не можуть бути відсторонені від роботи керівництвом телеканалу «ІНТЕР» та «ІНТЕР МЕДІА ГРУП». ТОВ «НІС» є окремою юридичною особою і має власне керівництво, яке самостійно приймає всі кадрові рішення. Стосовно невтручання у редакційну та кадрову політику ТОВ «НІС», розподілу повноважень між «ІНТЕРОМ» і «НІСом» існує юридичний договір, про що телеканал «ІНТЕР» неодноразово публічно заявляв.

http://inter.ua/ru/news/2014/04/14/5550

http://inter.ua/uk/news/2014/10/22/5692

Все це унеможливлює вплив керівників «ІНТЕРУ» та «ІНТЕР МЕДІА ГРУП» на будь-які кадрові та редакційні рішення  ТОВ «НІС».

Телеканал «ІНТЕР» та «ІНТЕР МЕДІА ГРУП» розцінюють поширення недостовірної інформації як навмисне нанесення шкоди діловій репутації  та вимагає публічного спростування".

Ну что ж. Ждем продолжения битвы между Нацсоветом и "Интером".

Муся

Фото: Сергей Старостенко

antonina.detector.media