antonina.detector.media
Олексій Мазур
18.01.2015 11:25
Аласанія таки вибачився, але в притаманній йому ідіотській манері. Теги для лібералів
Хвиля громадського обурення хамською поведінкою гендиректора НТКУ призвела до вибачень посадовця.

Хвиля громадського обурення хамською поведінкою гендиректора НТКУ призвела до вибачень посадовця. Щоправда, Зураб не був би Аласанією, якби не зробив це у властивому йому стилі - з "тегами для ідіотів" та іншою маячнею:

 

Ось, як на це відреагували люди:

Paweł Bobołowicz Moje noworoczne pytanie o obecność piosenek w języku ukraińskim w programie Pierwszego Kanału ukraińskiej telewizji państwowej doczekało się obraźliwych komentarzy dyrektora Zuraba Alasanii. Niestety pan Alasania znów się odezwał i znów jego wypowiedź zaskakuje...

Моє новорічне запитання про наявність пісень на українській мові в програмі першого Національного каналу України дочекалось образливих коментарів від директора каналу Зураба Аласанії. На жаль пан Аласанія знову дав про себе знати і знову його висловлювання дивує...

Ruslan Telipskyij estem po prostu w szoku... Drogi Pawle, drodzy Polacy - przepraszam was bardzo za naszego Gruzina - jestem na twojej stronie i nie akceptuje jego brutalnego wybaczenia.......

Волинь Таймс Це вже клініка... Соромно...(((

Jacek ŁęskiF Facetowi najzwyczajniej woda sodowa zrobiła z mózgu gąbkę. Szkoda, nie on pierwszy, nie ostatni. Ale o co chodzi z ta tajemniczą "kantorą"? Bo to wygląda na początki zaburzeń o charakterze prześladowczym. Facet potrzebuje konsultacj i medycznej i to pilnie.

Олексій Мазур Cхоже на те, що у Аласанії манія і роздвоєння. Манія - тому що йому здається, що він став жертвою якоїсь підступної змови Томенка-Набруско. А роздвоєння - оскільки він вважає, що Аласанія на персональній сторінці у Фейсбку - це одне, а на сторінці Першого Національного - це зовсім інше. Хоча і там, і там він гендиректор НТКУ і до нього на персональну сторінку заходять як до гендиректора НТКУ. Його там і запитують як гендиректора про НТКУ, і він відповідає як гендиректор про НТКУ та ефір Першого національного. Але при цьому за його логікою - він як просто Аласанія, і як гендиректор Аласанія - це різні люди.

Наталка Панченко Дивує не те слово. І сміх і гріх. Особливо про польську контору, якою цікавиться польська розвідка - це жесть. ))) Людина навіть не спромоглася перепросити по-нормальному. Краще б він взагалі промовчав...

Anna Dominigrrrrr a to on sam pisal? on jakos z rosyjskim bardziej po drodze... a tutaj tak a-la Michael Szczur ...

Olena BondarenkoBrzydkie ((

Yuriy Edvard Hubeni писано не як держслужбовцем, а немов би якісь перверзії?

Дмитро Антонюк Кurwa mać!

Jerzy Wójcicki  Дякуємо і на тому. Виправдовування у стилі: “Дома я просто Зураб, а на роботі — Зураб Григорович. Прошу не плутати” )))

Volodymyr Bondar Дивно, будучи керівником такого рівня людина не усвідомлює, що бажання бачити український продукт на національному українському каналі , це не терористична змова- це НОРМАЛЬНО, це не розпалює ніякої ворожнечі,не принижує національних почуттів нормальних людей. Обділена історично нація повинна оберігати та розвивати свій національно-культурний простір , в т. ч. за посередництва таких інструментів, як НТКУ(бо де ще його розвивати). Чувака несе від власної важливості. Це пройде, але тільки тоді, всією громадою будемо тикати носом і називати речі та людей своїми іменами. Дякую тобі, Павле, що не залишився байдужим до цього болісного процесу. І ще раз вибач нам усім, що допустили до влади людей,які невігластво прикривають хамством.

Wojtek Wardawygrzeczny chłopak z Ciebie piszesz o chamie " pan " biorąc pod uwagę recydywę tego gnojka przypomnę przysłowie mojej babci : cham będzie chamem na wieki wieków amen ! bez względu na narodowość ...

Paweł Bobołowicz Volodymyr Bondar Я знаю, що це пройде. І я знаю, що в Україні є більш важливі справи. Я не роблю з цього істерії, навіть з тих дивних фраз про "kontorze", якусь змову і людей, яких навіть не знаю і т. д. Не потрібно вибачатися - я не чекаю цього від людей, яких і так поважаю і ціную, і які сьогодні також стикаються з величезними проблемами! Я думаю, що Київ далеко від фронту, і деякі мають час на відстеження змов навколо їхніх теплих посад. Інші в цей час повинні боротися за своє життя.

Ihor Zinko Павел Боболович - самовідданий, професійний і сміливий польський журналіст, активний поборник українсько-польського співробітнитцва, палкий прихильник демократичних перетворень в Україні. Він одним із перших журналістів проводив репортажі із запеклих барикад Майдану. Знаю його ще зі студентських часів, як керівника молодіжної організації "Товариство польсько-української дружби" з Любліна. Так говорити про нього, як дозволив собі З. Аласанія, міг або провокатор, або ж дурень.

А от авторитетний український медіаексперт і викладач журналістики Українського Католицького Університету, оглядач "Детектор медіа" Отар Довженко вважає, що історія про "якогось", як він пише, поляка висмоктана з пальця й даремно роздмухана. І, на жаль, у своїх оцінках він далеко не одинокий з огляду на відсутність адекватної реакції на ганебний інцидент української медійної громадськості. Відповіддю медіаспільноти, яка переважно є ліберальною за переконаннями, став цілковитий ігнор і мовчання. Хоча, як на мене, мали б стати на захист людської гідності, що була так брутально принижена.

Слід розуміти, коли очільник Першого Національного тричі називає тебе "мерзотою" за питання про брак української пісні на УТ і звинувачує при цьому в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, треба тричі йому подякувати за це і побажавши гендиректору "многая літа", заткнутися, аби не поширювати зайвого та непотрібного в соцмережі, що могло б зашкодити репутації вседостойнішого. От, припустимо, "Свободу" ганити за Фаріон чи "Правий сектор" - за те, що дозволив собі Андруховича критикувати - ліберали завжди готові. Хоча видатного письменника ніхто мерзотою й близько не називав. Тим більше тричі. А от "своїх" вони не чіпають, як би ті не казилися, до якого б скотства не опускалися. Бо ж свої - ліберали. "Сім'я". Відтак скотство тільки множиться. Ліберальне скотство.

Своєю особистою думкою з приводу кричущого факту на Фейсбук-сторінці радника президента Олега Медведєва під присвяченим цій темі постом поділився хіба що перший секретар НСЖУ Sergiy Tomilenko: "До всього. Павел Боболович - польський журналіст, що з часів Майдану днює і ночує в Україні!!!!!! Постійно ночував у палатках Майдану, зараз часто в АТО.... Він душею з нами!!!!". Але де офіційна заява Спілки? Чому мовчить Комісія з журналістської етики? Де коментарі медіаюристів?

Ну і наостанку ще таке. На сторінці Медведєва побачив лінк на "Обозреватель", на мій допис про Аласанію в рубриці "блоги". Але я на "Обозревателе" не реєструвався як блогер. Текст взято з мого блогу на "Дусі". На "Обозревателе" я його не розміщував і ніколи туди нічого не надсилав. Дивно. "Без меня меня женили"... Більше того, разом з двома моїми дописами про Аласанію, в "моєму" блозі на "Обозревателе" третя стаття - взагалі не моя, російськомовна на якусь незрозумілу тему, але підписана мною. Хтось зареєстрував мене як блогера на "Обозревателе" і розміщує там дописи від мого імені. З трьох - два мої, один - чужий. Хотів зв'язатися з сайтом, аби прояснити ситуацію, та не знайшов у них жодного контакту - ані телефона, ані електронної пошти. 

Читай також:

Гендиректор НТКУ Зураб Аласанія: "А тепер відповідь на "що ж це таке". А це просто мерзота. Людина на ім'я Pawel Bobolowicz, яка пише "чи в новорічну ніч на першому національному можна почути пісні українською мовою? Чи тільки російською?" — це мерзота, яка свідомо і навмисно розпалює міжнаціональну ворожнечу. Наступне питання від такої мерзоти буде: "чи президент України може привітати українців в новорічну ніч українською? Чи тількі кримськотатарською?"

Зураб Аласанія назвав польського журналіста мерзотою, звинувативши у розпалюванні ворожнечі за бажання чути на УТ українські пісні

«Українське товариство» польського Любліна поскаржилось Яценюку на гендиректора НТКУ Зураба Аласанію. Вимагають звільнення

"Дзеркало тижня" заретушировало "fuck" Аласанії. А дарма!

Отар Довженко назвав хамський вибрик гендиректора НТКУ Зураба Аласанії «висмоктаною з пальця історією», яка йому "пофіг"

P.S. А ПРЯМО ЗАРАЗ ЗАМІСТЬ МАРШУ МИРУ "Я - ВОЛНОВАХА!" ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТРАНСЛЮЄ... КУБОК СВІТУ З БІАТЛОНУ

Замість того, аби висвітлювати суспільно важливу й знакову для українців подію в прямому ефірі "суспільний мовник" Аласанії пропонує слідкувати за Маршем в столиці та регіонах країни у Твітері кореспондента Григорія Пирлика:

"Саме зараз наш кореспондент знаходиться в центрі Києва та оперативно інформує всіх про події з Маршу Миру. Всі деталі будуть у наших вечірніх новинах, а поки ви можете слідкувати за тим, що відбувається в столиці, у твіттері Григорія Пирлика (https://twitter.com/GPyrlik) або нашій сторінці (https://twitter.com/1tvua)".

Стена ВКонтакте

antonina.detector.media