antonina.detector.media
ДУСЯ
28.01.2015 17:01
В Раде обнаружился пришелец, спасающий депутатов от прессы (ФОТО)
В Раде обнаружился пришелец, спасающий депутатов от прессы (ФОТО)
В Верховной Раде обнаружился загадочный персонаж, спасающий народных избранников от неудобных вопросов журналистов. Депутатского ангела-хранителя обнаружил активист Михаил Жировский. "Я часто дивлюсь новини та прямі ефіри з засідань ‪ВРУ‬ і пом

В Верховной Раде обнаружился загадочный персонаж, спасающий народных избранников от неудобных вопросов журналистов. Депутатского ангела-хранителя обнаружил активист Михаил Жировский.

"Я часто дивлюсь новини та прямі ефіри з засідань ВРУ‬ і помітив таку деталь, що, коли будь-який депутат дає ЗМІ коментар з приводу якоїсь ситуації, там поблизу знаходиться незрозумілий чоловік. Спочатку я думав, що це також журналіст, але я жодного разу не бачив, щоб ця людина щось записувала, фотографувала або знімала на відео. Але одного разу я зрозумів роль цієї людини: коли журналіст задає запитання, на яке депутат не може знайти відповіді, цей чоловік задає паралельно інше питання, на яке можна дати будь-яку відповіть. Для прикладу - ось відео, де Арсен Аваков 02.12.2014, коли формувався Кабінет міністрів, не зміг відповісти на запитання, чи залишиться він надалі Міністром МВС. Що з цього вийшло, можете самі побачити на відео", - сообщил Михаил в своем фейсбуке. 

А вот и фото, на которых засветилась загадочная личность. Надо сказать, с маскировкой у товарища не очень. 

 



 

В общем, мы ничего не утверждаем. Может, это какой-то робкий корреспондент, которому искренне хочется помогать нардепам - независимо от партийной принадлежности - внятно изъясняться перед камерами. А, возможно, спасение депутатов от позора является его прямой обязанностью. В конце концов, где и как только люди не работают.

Муся

Фото: facebook.com

 

antonina.detector.media