antonina.detector.media
ДУСЯ
30.01.2015 18:37
Ведущему «Эспресо ТV» Артему Шевченко пришла повестка
Ведущему «Эспресо ТV» Артему Шевченко пришла повестка
Об этом сам журналист написал в своем фейсбуке: «Про мобілізацію. У п"ятницю мені подзвонили на мобільний із районного військового комісаріату та попросили прийти на уточнення даних. Потім - надіслали у поштову скриньку за місцем реєстрації опо

Об этом журналист написал в своем фейсбуке:

«Про мобілізацію. У п"ятницю мені подзвонили на мобільний із районного військового комісаріату та попросили прийти на уточнення даних. Потім - надіслали у поштову скриньку за місцем реєстрації оповіщення, на якому було написано "повістка". Я, старший лейтенант запасу за військово-обліковою спеціальністю 341000, обов"язково прийду, тільки-но повернуся з журналістського відрядження із зони АТО. Пліз, Дмитро Лиховий, підтверди їм, що у жодному разі не ухиляюся» - написал Артем, и в подтверждение своих слов выложил фоо своего военного билета.

Последнее время все больше разговоров о том, что от мобилизации уклоняются. Одним из первых решительных уклонистов стал журналист из Ивано-Франковска Руслан Коцаба. После своего принципиального отказа от мобилизации – хотя повестка, насколько известно, ему не приходила – СМИ и сам Коцаба заявлял, что против него возбуждено уголовное дело. Но СБУ опровергло эту информацию.

Ваша Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media