antonina.detector.media
ДУСЯ
03.02.2015 10:22
Верховная Рада может ввести «налог на Путина»
Верховная Рада может ввести «налог на Путина»
Интересную новость сообщил депутат Александр Бригинец в своем фейсбуке: оказывается, рассматривается вопрос о штрафах каналов за антиукраинскую пропаганду на украинских каналах. Такой штраф депутат назвал «налогом на Путина»: «Маразм... ВР може ввес

Интересную новость сообщил депутат Александр Бригинец в своем фейсбуке: оказывается, рассматривается вопрос о штрафах каналов за антиукраинскую пропаганду на украинских каналах. Такой штраф депутат назвал «налогом на Путина»:

«Маразм... ВР може ввести 'податок на путіна" для проросійських телеканалів. Формально це називається штраф - штраф за антиукраїнські сюжети... По суті: плати і показуй, що хочеш... Я за те, щоб порушників закону в частині проросійської пропаганди одразу ж позбавляли ліцензії - Нацрада тимчасово до рішення суду, а суд за умови спільного подання позивів від Нацради, Міністрества Інформації і СБУ - назавжди. Не має права держава заробляти на антиукраїнській пропаганді Путіна... Маємо зважено, але рішуче боротися з ворогом...» - наисал депутат.

В целом, я  не уверена, что лишение лицензии – тоже «взвешенный», но точно «решительный» способ бороться с пропагандой.

Ваша Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media