antonina.detector.media
ДУСЯ
11.02.2015 13:10
Руслана презентовала «Агентство Имиджа Украины»
Руслана  презентовала «Агентство Имиджа Украины»
Идея создать собственный портал, направленный на создание позитивного имиджа Украины родилась у Русланы еще пять месяцев назад. Тогда же началась и работа над «Агентством Имиджа Украины», однако она велась в закрытом режиме. И вот, наконец, портал на

Идея создать собственный портал, направленный на создание позитивного имиджа Украины родилась у Русланы еще пять месяцев назад. Тогда же началась и работа над «Агентством Имиджа Украины», однако она велась в закрытом режиме. И вот, наконец, портал начинает активную жизнь. Об этом Руслана написала на своей страничке в фейсбуке.

"Представляю вам сьогодні Агентство Іміджу України, створення якого я ініціювала минулого року.

Я і наша команда сьогодні відкрито заявляємо: 
“Ми починаємо фахову роботу над іміджем України – вивчення, моніторинг та просування справжньої України на власних теренах та по всьому світу 7 днів на тиждень, 24 години на добу!”

Я розповідатиму про те, що мене вражає і що подобається. З тим, що викликає у мене спротив чи огиду, я не миритимусь. Я змінюватиму це сама, і закликатиму робити однодумців. Все, чого мені бракуватиме, я буду шукати і творити власноруч, не очікуючи дива або прозріння сліпих керманичів, чи каяття слуг народу, що безбожно крали досі і крадуть далі. Ми – українці, і ім’я нашої країни – це наш скарб, який не збереже і не відтворить ніхто, окрім нас!», - заверяет певица.

Дуся

фото: tsn.ua

antonina.detector.media