antonina.detector.media
Олексій Мазур
16.02.2015 15:34
Матвій Ганапольський вважає, що Ігоря Гужву в Україні незаслужено недооцінюють як експерта
Одними з найкращих аналітиків в і по Україні Ганапольський вважає свого співвітчизника, друга і колегу Євгена Кисельова та главу "Мультимедіа інвест груп", головреда газети "Вєсті" Ігоря Гужву.

Чи не найкращими аналітиками в і по Україні Ганапольський вважає свого співвітчизника, друга і колегу Євгена Кисельова та главу "Мультимедіа інвест груп", головреда газети "Вєсті" Ігоря Гужву. При цьому Ганапольський ремствує, що Гужва як експерт незаслужено недооцінений в Україні.



Матвій Юрійович "прогинається" перед власником медіа-холдингу, в якому працює на радіо "Вєсті", не вперше. Згадка про неабиякі аналітичні таланти Гужви вже стає для Ганапольського традицією. Він лестить начальнику і в очі - коли той гостює в студії - і позаочі, коли того поруч немає, але може почути компліменти в ефірі.

Серед широкого кола тих, хто недооцінює Гужву, вочевидь, і Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. Днями вона оголосила радіостанції вже третє, тобто останнє попередження. Приводом стало інтерв'ю Валерія Калниша з Андрієм Портновим та неможливість регулятора зв'язатися з "Вєстямі", аби витребувати запис ефіру, в якому втікач назвав чинну в Україні владу режимом, котрий належить повалити.

antonina.detector.media