antonina.detector.media
ДУСЯ
17.02.2015 15:00
Соне Кошкиной написал Петр Порошенко
Соне Кошкиной написал Петр Порошенко
Накануне презентации  книги  «Майдан. Нерозказана історія» Соня Кошкина поделилась в своем фейсбуке письмом, которое ей прислал   по этому случаю президент Украины  Петр Порошенко. Читайте, завидуйте.  «Минуло більше року, як українці вийшли на май

Накануне презентации  книги  «Майдан. Нерозказана історія»

Соня Кошкина поделилась в своем фейсбуке письмом, которое ей прислал   по этому случаю  Петр Порошенко.

Читайте, завидуйте!

 

«Минуло більше року, як українці вийшли на майдани своїх міст, розпочавши Революцію Гідності.  Революцію, яка змінила нашу країну, змінила кожного з нас. Ми заплатили велику ціну за право самим обирати своє майбутнє, свою долю.  Ми й досі сплачуємо її.

Революція гідності перемогла завдяки мужності і самопожертві мільйонів українців.  І дуже велику роль у нашій перемозі відіграли ті українські журналісти, які допомагали нести світові правду про Майдан.

Соня Кошкіна - одна з таких журналістів.  Вона була на Майдані у найважчі, найдраматичніші часи. Її гостре і влучне слово захищало тоді  Майдан так само, як і барикади. І сьогодні усі ми вітаємо результат  її майже річної роботи над надзвичайно важливою для усієї України справою – прискіпливим журналістським розслідуванням  подій, що відбувалися за лаштунками Майдану - у коридорах влади.

Щиро сподіваюсь, що книга «Майдан. Нерозказана історія», до створення якої я також долучився,  дасть вичерпні відповіді на запитання, які давно чекає українське суспільство.

Петро Порошенко.»

Что ж, ми тоже "щиро сподіваємось" на это.

Ваша Дуся

Фото facebook,Максим Трегубов

 

 

antonina.detector.media