antonina.detector.media
Олексій Мазур
23.02.2015 11:53
Говорячи в «ТСН.Тиждень» про ситуацію навколо Дебальцевого, представник Генштабу двічі вжив термін «оточення» і один раз – «напівоточення»
В той час як президент Порошенко наполягає, що ніякого оточення не було.

У неділю, в "ТСН.Тиждень" виступав заступник керівника штабу АТО в секторі С, полковник Валентин Федичев. Коментуючи те, що сталося в Дебальцевому, представник генштабу двічі вжив (обмовився за Фрейдом?) термін "оточення" і один раз "напівоточення":

 

«Как участник этих событий, как человек, который вместе с полковником Тараном пешком выходил из окружения…» (1 хв. 15 сек.)

«Я рад, что среднее офицерское звено считает, что успех операции по выводу группировки войск с Дебальцевского полуокружения - это их успех.» (2 хв. 13 сек.)

«Все профессиональные военные знают, что выход из окружения относятся к самой сложной форме боевых действий». (5 хв.)

В той же час президент наполягає, що ніякого оточення в Дебальцевому й близько не було:

img

"Ми стверджували та довели: Дебальцево перебувало під нашим контролем, жодного оточення не було, наші частини та підрозділи вийшли планово та організовано. Вийшли повністю з бойовою технікою: танками, бойовими машинами піхоти, самохідними артилерійськими установками, з автомобільною технікою".

То кому ж вірити: обмовкам представника Генштабу Федичева чи головнокомандувачу Порошенку?

Ну і ще: якщо така кількість вбитих, поранених і взятих в полон, не кажучи вже про знищену й залишену ворогу військову техніку в нас виходить при організованому і плановому відході - то якими б вони були за раптового форс-мажору?

Чи мається на увазі, що саме всі ці смерті, поранення, полон, знищена ворожем вогнем чи кинута техніка і були спеціально організованими та спланованими?

Читай також:

Порошенку про Дебальцеве

antonina.detector.media