antonina.detector.media
ДУСЯ
28.02.2015 16:00
Антин Мухарский развелся со Снежаной Егоровой
Антин Мухарский развелся со Снежаной Егоровой
Ну, наконец-то. Антин Мухарский и Снежана Егорова официально положили конец своему браку. Чтобы уже никто в этом не сомневался, Антин выложил на своей страничке в Фейсбуке фото документа. МИ З ЄГОРОВОЮ ОФІЦІЙНО РОЗЛУЧЕНІ!!! Шановні журналісти! Вже в

Ну, наконец-то. Антин Мухарский и Снежана Егорова официально положили конец своему браку. Чтобы уже никто в этом не сомневался, Антин выложил на своей страничке в Фейсбуке фото документа. Мухарский также сообщил, что уже более двух лет не живет с Егоровой и не намерен комментировать свою личную жизнь. Также он заявил, что их брак был официально расторгнут 16 февраля.

"МИ З ЄГОРОВОЮ ОФІЦІЙНО РОЗЛУЧЕНІ!!!
Шановні журналісти! Вже втомився відповідати на ваші докучливі дзвінки і питання. Ще раз заявляю: Я НЕ КОМЕНТУЮ МОЄ ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ І НАШІ СТОСУНКИ З ПАНІ ЄГОРОВОЮ! Вона не є моєю офіційною дружиною, як подає себе у багаточисельних заявах і зверненнях до Першої леді країни. Ми не живемо разом вже понад два з половиною роки, упродовж яких пані Єгорова неодноразово публічно заявляла, що “соромиться свого чоловіка” і “готова до нових стосунків”. Від 16 лютого НАШ ШЛЮБ НАРЕШТІ РОЗІРВАНО ОФІЦІЙНО. Про що сповіщаю вам з великою радістю :::)))
З повагою Антін Мухарський".

Дуся

фото: facebook

 

antonina.detector.media