antonina.detector.media
ДУСЯ
03.03.2015 14:44
Антин Мухарский получил орден за волонтерство в зоне АТО (ФОТО)
Антин Мухарский получил орден за волонтерство в зоне АТО (ФОТО)
Не успел Антин Мухарский официально развестись с телеведущей Снежаной Егоровой, как вновь подбрасывает нам информационные поводы. На днях Мухарскому вручили орден "Єдність та воля" и медаль "За вірність заповітам Кобзаря". Антин н

Не успел Антин Мухарский официально развестись с телеведущей Снежаной Егоровой, как подбрасывает нам все новые новостные поводы. На днях Мухарскому вручили орден "Єдність та воля" и медаль "За вірність заповітам Кобзаря". Антин не утерпел и похвастался наградами в своем фейсбуке.

"От пішло, то пішло!!!! Варто тільки було розлучитися з Єгоровою, як нас з Орестом Лютим нагородили Орденом "Єдність та воля", а також медаллю "За вірність заповітам Кобзаря" за високий професіоналізм, виявлений у боротьбі за незалежність України та мистецький волонтерський рух у зоні АТО :::)))) Дякуємо Всеукраїнському Об"єднанню "КРАЇНА", УПЦ Київського патріархату Прп. Георгія Чудотворця, а також Українському Фонду Культури. Вважатимемо це за аванс, який ще треба буде виправдати. Як кажуть у таких випадках "СЛУЖИМО НАРОДУ УКРАЇНИ!" - заявил Мухарский.

 

Ну что ж, поздравляем Антина и Ореста с ценными наградами. 

Муся

Фото: facebook.com, volynnews.com

antonina.detector.media