antonina.detector.media
ДУСЯ
16.03.2015 13:00
Маричка Падалко с мужем Егором Соболевым вывела детей в свет
Маричка Падалко с мужем Егором Соболевым вывела детей в свет
День рождения своего сына Миши ведущая канала «1+1» Маричка Падалко отпраздновала  на «Дне украинской сказки». Мероприятие прошло в киевском «Театре кукол». О том, как радостно прошло событие, Маричка написала на своей страничке в фейсбуке. «Якби

День рождения своего сына Миши ведущая канала «1+1» Маричка Падалко отпраздновала  на «Дне украинской сказки». Мероприятие прошло в киевском «Театре кукол». О том, как радостно прошло событие, Маричка написала на своей страничке в фейсбуке.

«Якби у "Маріччиного кінозалу" були глядачі у студії, ми б працювали б ще з більшим натхненням. Реакції дітей, це такий позитив, який ні з чим не порівняти.

Я дуже вдячна всім, хто організував це свято , "колегам" по "Котику і Півнику" і мужнім акторам Театру Ляльок (того, що на м "Чернігівська), які нас витримали.

Для мене субота була ще особливою тим, що моєму первістку в цей день виповнилося вісім, це й було його родинним святом. Одна справа бачити маму в новинах, інша - в тому, що подобається дітям. Хоча Арсен Мірзоян-Бабурка (група) Мішу цікавив, як той хто співає "Край землі", аніж "котик"»

Егор Соболев - муж Марички Падалко тоже смотрел сказку со своими детьми

Заглянула на мероприятие и Катя Осадчая

Дуся

фото: facebook.com

 

antonina.detector.media