antonina.detector.media
ДУСЯ
01.04.2015 16:51
Дмитрий Потехин воспел застенки СБУ и МГБ ДНР
Дмитрий Потехин воспел застенки СБУ и МГБ ДНР
Сегодня день удивительных постов. Например, блогер Дмитрий Потехин провел сравнительный анализ застенков МГБ ДНР и СБУ  и пришел к выводу, что в СБУ очень скучно, но девушки в нем красивее. А вот в МГБ ДНР больше уделяется внимания физической подгото

Сегодня день удивительных постов. Например, блогер Дмитрий Потехин провел сравнительный анализ застенков МГБ ДНР и СБУ  и пришел к выводу, что в СБУ очень скучно, но девушки в нем красивее. А вот в МГБ ДНР больше уделяется внимания физической подготовке задержанных:

"Щойно вийшов із застєнок СБУ після допиту (моя батьківщина вміє вітати та робити подарунки на день народження!). Ну шо вам сказать. Як кажуть на батьківщині мого батька, СБУ і МГБ - ето двє большиє разніци.

В МГБ ДНР кепсько, але годували. Та й фізпідготовці там належну увагу приділено - вантаження БК, перенесення зенітних стволів з одного кінця Ізоляції в інший і назад, а для тих, хто оголосив голодування й кого через фізичний стан вже не підпускали до вибухівки - ще за радянських часів передбачливо створено умови для підтягування на трубах колишньої вентиляції безпосередньо за місцем проживання в підвалі. Жінки серйзні прокурорського вигляду з різними питаннями наполегливо звертались. Потім вони ж і відпустили лише за якихось 48 діб.

А в СБУ нічого цікавого. Просто відпустили за пару годин. Хоча співробітниці тут значно симпатичніші. В усіх сенсах. Мабуть зрозуміли, що краще мене позбутись одразу, " - написал Потехин.

Напомню, что блогер провел 48 суток в плену у так называемых "денеэровцев", но очевидно, чувство юмора за время плена не растерял.

Ваша Муся



Фото: gazeta.ua

antonina.detector.media