antonina.detector.media
ДУСЯ
14.04.2015 14:59
Журналистов просят остерегаться воров в Верховной Раде
Журналистов просят остерегаться воров в Верховной Раде
Помните, как в Верховной Раде, прямо под носом у министра МВД Авакова, у журналистки новостного сайта НБН Анны Писаренко украли планшет? Накануне очередного заседания антикоррупционного комитета главный редактор бюро НБН Татьяна Высоцкая решила напом

Помните, как в Верховной Раде, прямо под носом у министра МВД Арсена Авакова, у журналистки НБН Анны Писаренко украли планшет? Накануне очередного заседания Антикоррупционного комитета главный редактор бюро НБН Татьяна Высоцкая решила напомнить о печальной судьбе планшета и попросила журналистов быть осторожными, ибо виновных доблестные силовики все равно не найдут.

«Пам'ятаєте, як у нашої журналістки вкрали планшет у Верховній Раді під час засідання «силових» комітетів ВР – у присутності міністрів Арсена Авакова, Віталія Яреми та Валентина Наливайченка?
З того часу пройшло чотири місяці, а планшет так і не знайшли. Не знайшли, уявляєте?! 
Це при тому, що у комітети Верховної Ради впускають людей лише за перепустками чи запрошеннями, фіксуючи їх паспортні дані. При тому, що на вході до будівлі комітетів ведеться відеоспостереження. При тому, що ми мали свідка, журналіста, який бачив чоловіка, що вкрав планшет, і міг допомогти слідчій у створенні фоторобота. У слідства було все для того, щоб ідентифікувати крадія. Крім одного, на мою думку, – бажання його знайти.
Завтра у ВР знову збираються провести засідання антикорупційного комітету, на яке запрошені силові міністри. Колеги-журналісти, пильнуйте за особистими речами та робочою технікою! Бо злодій вже знає: за крадіжки у парламенті не буває покарання»
, написала Татьяна в своем «Фейсбуке».

И правда, коллеги, будьте осторожны. А то на эту Раду никакой техники не напасешься.

Муся

Фото: nbnews.com.ua

antonina.detector.media