antonina.detector.media
ДУСЯ
18.04.2015 16:33
СБУ: "убийцы" Бузины из "УПА" прокололись на украинском языке
СБУ: "убийцы" Бузины из "УПА" прокололись на украинском языке
Накануне политолог Владимир Фесенко опубликовал заявление некой организации «Українська повстанська армія», которая взяла на себя ответственность за убийство Олеся Бузины. СБУ изучила документ и пришла к выводу: составитель письма не владеет украинск

Накануне политолог Владимир Фесенко опубликовал заявление некой организации «Українська повстанська армія», которая взяла на себя ответственность за убийство Олеся Бузины. СБУ изучила документ и пришла к выводу: составитель письма не владеет украинским языком. 

Соответствующее заявление опубликовал в своем фейсбуке советник председателя СБУ Маркиян Лубкивский.

"За результатами вивчення технічних властивостей листа, що надійшов на особисту електронну скриньку пана Володимира Фесенка, СБУ було встановлено, що повідомлення відправлено за допомогою сервісу разових поштових адрес, який знаходиться на хостингу в компанії, яка знаходиться території ФРН.

При пересиланні листа використовувався анонімізатор, вірогідно TOR, з транзитними IP-адресами у Великій Британії та США.

Відправник вжив максимальних заходів, щоб унеможливити його ідентифікацію, що ставить під сумнів як правдивість повідомлення, так і наміри автора.

Нами була також проведена професійна лінгвістична експертиза, за висновками якої можна сказати, що пересланий з-за кордону текст складений з використанням русизмів особою, чи особами, які, очевидно, не є носіями української мови.

Не властивими українській мові є також і деякі синтаксичні конструкції.

Користуючись нагодою, хочемо подякувати пану Володимиру Фесенку за співпрацю, завдяки якій вдалося встановити наведену вище інформацію".

Мне интересно - неужели нельзя было найти консультанта, владеющего украинским языком, и выполнить работу качественнее? Срамота.

Муся

Фото: ivona.bigmir.net

antonina.detector.media