antonina.detector.media
ДУСЯ
23.04.2015 12:36
Александр Михельсон предложил вернуть комиссию по морали из-за программ СТБ
Александр Михельсон предложил вернуть комиссию по морали из-за программ СТБ
Журналист Александр Михельсон написал гневный пост в фейсбуке о том, что происходит на канале СТБ: «Про виродків. Є виродки, які знімають виродкові "ток-шоу" типу програми СТБ "Кохана, ми вбиваємо дітей". Ну ладно. Ця хрінь іде п

Журналист Александр Михельсон написал гневный пост в «Фейсбуке» о том, что происходит на канале СТБ:

«Про виродків. Є виродки, які знімають виродкові «ток-шоу» типу програми СТБ «Кохана, ми вбиваємо дітей». Ну ладно. Ця хрінь іде пізно, діти вже сплять. Хоч там і старшим глядачм не позаздриш. Але ж є й виродки, що ставлять «найсмачніші» кадри з цих програм у рекламу! ЦІЛОДОБОВУ.

Ви це бачили? Лайка, бійка, ненависть, бидло. Квінтесенція людської тварності в десяти секундах.

І це вільно крутиться цілий день. Дивіться, дітки!

Рано ми скасували «нацкомісію з моралі», от що. Вона не просто має існувати... Вона має існувати із правом розстрільного вироку (:

P. S. А придурків, які дозволяють таке крутити у вигляді реклами в денний час, я ще з'ясую особисто. Реклама горілки у нас заборонена, бач – а реклама виродків дозволена!», – написал Михельсон.

Несмотря на резкость выражений, не могу не отметить, что многие коллеги, в том числе Юрий Макаров и Вахтанг Кипиани, поддержали Михельсона – пост собрал почти 400 «лайков».

Мне тоже иногда попадаются на глаза анонсы таких шоу, и я всегда при этом вздрагиваю. Возможно, у меня слабые нервы, а возможно, высокорейтинговые программы СТБ излишне провокативны.

Ваша Муся

Фото: Александр Заклецкий

antonina.detector.media