antonina.detector.media
ДУСЯ
14.05.2015 10:04
Скандальный зам Авакова подал в отставку после нападения на журналистов телеканала ZIK
Скандальный зам Авакова подал в отставку после нападения на журналистов телеканала ZIK
Заместитель главы МВД Сергей Чеботарь, чей зять совершил нападение на съемочную группу программы "Наші гроші", подал в отставку. Соответствующее заявление опубликовала пресс-служба министерства. Чеботарь заявил, что уходит с должности из-з

Заместитель главы МВД Сергей Чеботарь, чей зять совершил нападение на съемочную группу программы «Наші гроші», подал в отставку. Соответствующее заявление опубликовала пресс-служба министерства.

Чеботарь заявил, что уходит с должности из-за якобы систематической клеветы в СМИ, распространения ложной информации, которая порочит его имя и репутацию МВД, а также «в связи с давлением на мою семью в виде преследований, запугиваний, угроз и незаконной слежки за мной и моей семьей, включая дочь и даже четырехлетнюю внучку».

Не поскупился без пяти минут бывший зам Авакова и на добрые слова в собственный адрес.

«Я заявляю, що вся моя діяльність на посаді заступника Міністра внутрішніх справ України керівника апарату була спрямована на оновлення і очищення кадрового складу міліції, організацію якісно нової, сучасної, чесної і ефективної системи органів внутрішніх справ, припинення і розслідування корупційних схем (починаючи від ЄДАПС і закінчуючи злочинними схемами в ДАІ. Загальна сума розкритих крадіжок на сьогодні досягла мільярда гривень).

З перших днів агресії Росії я докладав усіх зусиль для підтримки і забезпечення добровільних і спеціальних підрозділів МВС, створених Міністром внутрішніх справ, які прийняли на себе перший удар ворога. Усім відомо, що наші підрозділи з точки зору сили духу і матеріального забезпечення на перших порах єдині були готовими дати опір агресору. Я пишаюся тим, що вніс свою малу лепту в цю роботу.

Я стверджую, що нічим не заплямив свою честь і готовий надати всі документи і будь-які пояснення щодо інкримінованих мені публічно інепублічно епізодів  як правоохоронним органам, так і журналістам, для об’єктивного, незаангажованого і чесного розслідування.

Я наполягаю, щоб, не враховуючи мою відставку, органи прокуратури провели ретельне професійне розслідування всіх епізодів корупції, зловживань службовим становищем, перевищень повноважень та інших правопорушень, які були пред’явлені мені в засобах масової інформації.

Я сподіваюся, що результати розслідування будуть оприлюднені і моє ім’я буде очищено від сфабрикованих звинувачень, а імена замовників і виконавців цього цькування стануть надбанням громадськості», – говорится в заявлении Сергея Чеботаря.

Я тоже за то, чтобы было проведено тщательное расследование. А еще меня радует, что чиновник, чей родственник, простите, сильно облажался, применив насилие к журналистам, добровольно подал в отставку. Развиваемся все-таки. 

Муся

Фото: zik.ua

antonina.detector.media