antonina.detector.media
ДУСЯ
18.05.2015 18:00
Руслана обнаружила фан-клуб Украины в Европе
Руслана обнаружила фан-клуб Украины в Европе
Певица, активистка и тренер шоу "Битва хоров" Руслана провела концерт в легендарном зале Wirtshaus im Schlachthof München, как отметила она сама на своей страничке facebook: «Це хороший якісний німецький зал в “ґранжовому” стилі. У цьому за

Певица, активистка и тренер шоу «Битва хоров» Руслана провела концерт в легендарном зале Wirtshaus im Schlachthof München. Как отметила сама певица на своей страничке Facebook, «це хороший якісний німецький зал в «ґранжовому» стилі. У цьому залі свого часу виступали Pink Floyd, Madonna, Dire Straits, Eric Klapton».

Теперь пришел черед Русланы, у которой после концерта остались силы на общение с публикой (разумеется, на политические темы) разузнать ее отношение к Украине. Помимо общины в зале находились гости из Великобритании, Чехии, Италии и Румынии. И хотя они не были украинцами, зато каждый имел при себе украинскую символику.

«Симпатії до України серед простих європейців ростуть. Видно, що в України з’явився свій фан-клуб. І все, що залежатиме від мене? у формуванні повноцінного фан-клубу України, я буду робити. Особливо приємно мені було побачити на цьому концерті своїх прихильників з Москви. На таких концертах я, по-перше, завжди дякую нашій громаді за те, що вони допомагають Україні, бійцям АТО, переселенцям – за всю їх діяльність. По-друге, я намагаюся подарувати оптимізм і зарядити людей Україною... Багато людей з громади говорили мені, що якби в Україні зараз відкрилися нормальні преференції для малого і середнього бізнесу, вони би їхали назад додому. Я говорила зі своїм другом, який допомагав з організацією цього концерту. Він сказав, що попросив в Україні змінити своє британське громадянство на українське»,  написала Руслана в Facebook. 

Жаль, что пока Руслана не начала активную деятельность по созданию фан-клуба Украины в самой Украине. Но мы надеемся на активность певицы и в этом направлении.

Ваша Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media