antonina.detector.media
ДУСЯ
22.05.2015 18:53
Ольга Червакова обрушилась на правительство за канал ZIK и Нацкомморали
Ольга Червакова обрушилась на правительство за канал ZIK и Нацкомморали
История с отставкой и бегством Чеботаря достойна комикса. А вот депутат Ольга Червакова отнеслась к ней со всей серьезностью, и еще до того, как стало известно о побеге бывшего замминистра МВД, попыталась у правительства выяснить, как обстоят дела с

История с отставкой и бегством Чеботаря достойна комикса. А вот депутат Ольга Червакова отнеслась к ней со всей серьезностью: еще до того, как стало известно о побеге бывшего замминистра МВД, попыталась выяснить у правительства, как обстоят дела с давлением на СМИ через следственные органы. Ответа на свои вопросы она так и не получила.

Об этом Червакова на писала в своем «Фейсбуке»:

«Година уряду - суцільний парад неповаги урядовців до парламенту. Майже всі депутати, що ставили питання, починали словами «хотів спитати, але бачу, що нема кого». Окрім Жданова, Петренка, Розенка і Зубка всі прислали заступників чи якихось начальників третього ешелону. В Яценюка сьогодні день народження - очевидно, він вирішив не псувати собі свято візитом туди, де йому поставлять незручні питання. Аваков годину уряду також проігнорував: ну а чого, вчора ж він тут вже зачекінілся...

З моїми питаннями взагалі вийшов конфуз. Одне питання про ліквідацію Нацкоммору і одне - про шантаж журналістів ZIK кримінальною справою імені Варвари Чеботар - поставили уряд в ступор. В ложі довго сперечалися, кого випхати відповідати, всі то розводили руками, то переводили стрілки. Я всього лише хотіла дізнатися, чи насправді відбулось якесь страшне втручання в приватне життя чеботаревої жінки, і почути гарантії, що МВС не використовуватиме цю кримінальну справу як каральний інструмент. Але від МВС не було взагалі НІКОГО!!

Щодо НЕК з питань моралі (уряд досі не видав постанову про її ліквідацію) нам проспівав чиновник з Мінкульту, що колись це таки станеться, і що зараз щось узгоджується. Що можна узгоджувати, якщо закон дає 3 місяці на ліквідацію НЕК, два з половиною з яких вже пройшли, а ще має працювати ліквідаційна комісія?!

Отже, в сухому залишку: по першому питанню - «дубль пусто», по другому - безпомічне буркотіння на оцінку три з мінусом, як в школі.

Театр абсурда».

У нее просто не хватает терпения – надо подождать, пока Варвара Чеботарь вместе с милицией и Нацкомморой двинет по следам Чеботаря-старшего в Вену, и уже не нужно будет задавать вопросы.

Ваша Муся

Фото: 2000.ua

antonina.detector.media