antonina.detector.media
ДУСЯ
02.06.2015 11:40
Экс-ведущий канала «112» решил заняться дорогами и подъездами
Экс-ведущий канала «112» решил заняться дорогами и подъездами
Экс-ведущий «112» Антон Середа, уволившийся с телеканала в марте нынешнего года, подался в общественные деятели и стал соснователем организации «Я остаюсь». Чем конкретно будет заниматься журналист, не очень понятно - пока Середа ограничился сообщени

Экс-ведущий «112» Антон Середа, уволившийся с телеканала в марте нынешнего года, подался в общественные деятели и стал сооснователем организации «Я остаюсь». Чем конкретно будет заниматься журналист, не очень понятно – пока Середа ограничился сообщением о том, что его организация будет заниматься реформами «на местах».

«Не обов’язково йти в політику, щоб керувати державою та процесами, до яких ти інтегрований. Не прийде президент і не прибере сміття на твоєму подвір’ї, або схопить за руку того, хто засмічує ліс чи забруднює воду. Не Путін підпалює смітник чи викручує лампочку у під’їзді. Нам всім подобаються титульні картинки чепурної Європи, розповіді про якісні дороги та чисті вулиці. Нічого не заважає робити це в себе вдома. Я можу жити в одній з Європейських країн хоч завтра, але я залишаюсь в країні, в якій народився. Запрошуємо долучатись всіх до нашої ініціативи, хто готовий на своєму рівні, на своєму місці починати змінювати країну... 
Найближчим часом запропонуємо всім бажаючим можливості нашого майданчику», – сообщил Середа на фейсбук-странице организации.

Ну что ж, поглядим, чем станет заниматься организация Антона Середы. Надеюсь, это будет нечто разумное, доброе и вечное.

Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media