antonina.detector.media
ДУСЯ
11.06.2015 17:11
Сергей Притула придумал, как избежать бана от «независимых дублинцев Фейсбука»
Сергей Притула придумал, как избежать бана от «независимых дублинцев Фейсбука»
Оригинальный способ избежать бана от «дублинского независимого офиса Фейсбук» придумал ведущий Сергей Притула. Администрация соцсети уже блокировала некоторые его посты, но на этот раз телеведущий решил действовать хитро. Так, в своём новом посте Сер

Оригинальный способ избежать бана от «дублинского независимого офиса «Фейсбук» придумал ведущий Сергей Притула. Администрация соцсети уже блокировала некоторые его посты, но на этот раз телеведущий решил действовать хитро. Так, в своем новом посте Сергей обратился к «детишкам» с просьбой материально помочь с приобретением «5 карнавальных костюмов для игры в прятки с российскими школьниками, приехавшими на Восток по обмену»:

«Доброго дня, дорогі дітки! Після того як ФБ почав видаляти мої пости, я буду писати тепер так, щоб не дратувати ФБ.

Ось, дорогі хлопчики і дівчатка, скинулись всім світом і купили школярам із ЗОШ ім. Кульчицького бусика «VW T4», для шкільної команди з бадмінтону. Спочатку думали взяти джип, але потім подумали, що ящики з воланчиками теж треба кудись ставити... Ну, одним словом – 65000 грн. (з яких левову частку – 45000 – привезла дівчинка Валя, посланець однієї компанії з офісом на Богдана Хмельницького).

Нагадую, дорогі дітки, що я продовжую збір коштів на інші такі необхідні прилади та підручники для учнів інших шкіл, ліцеїв та навіть гімназій.

Ми потребуємо 5 карнавальних костюмів для гри у хованки з російськими школярами, які приїхали на Схід по обміну – 3500Euro.

Станція юних натуралістів у Чернігові потребує 2 комплекти «маска+трубка+ласти» для хлоп’ят, які хочуть навчитись вміло та прудко пірнати – 5000$.

Ну і, звісно ж, мрія кожного хлопчика – справжній бінокль з градусником всередині, який може навіть вночі виміряти температуру людського тіла – 11000$.

Із задоволенням залишу рахунки, на які Ви та Ваші друзі можете переказати кошти. Прошу донести цю інформацію до якомога більшої кількості хлопчиків та дівчат, гуртків та скаутських організацій.

Щиро дякую!!!»

Особенно меня тронула фраза про бинокль с градусником внутри. Все-таки какие у нас прекрасные телевдущие-волонтеры!

Напомню, что администрация «Фейсбука» регулярно банит аккаунты украинских лидеров мнений, в том числе Ройтбурда, Бондаря и других. 

Ваша Муся

Фото: facebook.com

antonina.detector.media