antonina.detector.media
ДУСЯ
08.07.2015 13:44
Королева Нино и три черта: Андрей Хлывнюк рассказал о коллегах по «Х-фактору»
Королева Нино и три черта: Андрей Хлывнюк рассказал о коллегах по «Х-фактору»
Новый судья шоу «Х-фактор» Андрей Хливнюк, заменивший Ивана Дорна, уже имел достаточно времени, чтобы составить мнение о коллегах по шоу. В интервью сайту СТБ он рассказал, как ему работается с Игорем Кондратюком, Сергеем Соседовым и Нино Катамадзе.

Новый судья шоу «Х-фактор» Андрей Хлывнюк, заменивший Ивана Дорна, уже имел достаточно времени, чтобы составить мнение о коллегах по проекту. В интервью сайту СТБ он рассказал, как ему работается с Игорем Кондратюком, Сергеем Соседовым и Нино Катамадзе.

«Безумовно, це цікаві люди, – говорит Андрей. – Сосєдов спочатку мені не дуже сподобався, але з часом я зрозумів, що він – ходяча бібліотека. В ролі, яку він грає по життю, він як риба у воді. Має хорошу базу знань, дуже підкована інформаційно людина. Хтось же повинен пояснювати людям і технічними термінами, і більш простими, що не так, а що – так. В нього це добре виходить. Ніно – це наша королева, вона – сонце, яке зігріває нас, трьох чортів. А Кондратюк – людина з неабияким продюсерським та телевізійним досвідом, обізнаний, талановитий і шляхетний чоловік. Це дуже важливо».

Кроме того, фронтмен группы «Бумбокс» объяснил, почем все же согласился на участие в проекте. Оказывается, важную роль тут сыграли как раз хорошие отношения с Катамадзе.

«Привабила можливість довгий період часу пліч-о-пліч попрацювати з моєю подругою Ніно, поспілкуватись з нею та обмінятись досвідом, – признался Хлывнюк. – І, звичайно, мене привабила можливість ввімкнути світло над тими, хто того вартий. На початку моєї кар’єри у мене такого не було, оскільки таких проектів просто не існувало. Артистам нашого часу було важче. Тому, якщо є можливість зробити професійний зріст для нашого колеги простішим, то чому ні?»

Музыкант также рассказал, как участие в шоу изменило его жизнь:

«Звісно, спати я став менше. Але можу сказати точно: кожен з учасників вартий того, щоб заради нього недоспати кілька годин. Це живі, талановиті і кльові люди, які показують зріз сьогоднішнього стану талановитості українців».

Напомню, ранее о приходе в проект Хлывнюка неоднозначно высказался Игорь Кондратюк.

Дуся

Фото: stb.ua

antonina.detector.media